ΑΕΚ

«Πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ από Αίγυπτο για Ντιένγκ»

Ομάδα από Κάιρο φημολογείται ότι έχει καταθέσει μια ελκυστική προσφορά στον 21χρονο μέσο της Αλζέ που απασχόλησε την ΑΕΚ
«Πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ από Αίγυπτο για Ντιένγκ»

Μεταγραφικούς μνηστήρες συνεχίζει να προσελκύει ο Αλιού Ντιένγκ. Ο 21χρονος μέσος, φαίνεται, όπως επισημαίνουν ΜΜΕ από την Αλγερία, ότι βρίσκεται στο στόχαστρο της αιγυπτιακής Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας competition.dz, που είχε αναφερθεί και στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον νεαρό από το Μάλι,«η Αλ Αχλί προσφέρει 1,2 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να δελεάσει την Αλζέ και να της πουλήσει τον παίκτη. Οι «μετοχές» του Ντιένγκ έχουν εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες.

Από την Αλζέ αποκτήθηκε για μόλις 40.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο. Μέσα σε 12 μήνες για τον Ντιένγκ ενδιαφέρονται ουκ ολίγες ομάδες, κάνοντας προτάσεις αγοράς, οι οποίες ωστόσο όλες έχουν απορριφθεί. Μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ, όπως επίσης και των Μπορντό, Τουλούζ, Ριντ (Σαουδική Αραβία)».

Επίσης, όπως αναφέρεται στο άρθρο, «την πρόταση της Αλ Αχλί την εξετάζουν στην Αλζέ. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είναι στη Γαλλία για οικογενειακούς λόγους και σχεδιάζει να δώσει την τελική του απάντηση πριν το τέλος της εβδομάδας».

Πάντως ο Ντιένγκ θα προτιμούσε να συνεχίσει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του. Ωστόσο όλα έχουν να κάνουν με το τι απάντηση θα δώσει η ομάδα του.

ΑΕΚ: Τι μπορεί να συμβεί με Σιμόες, Λαμπρόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ από Αίγυπτο για Ντιένγκ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.