ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το «πρέπει» του ροτέισον

Πολλά τα παιχνίδια για την ΑΕΚ τον προσεχή μήνα και ο Ουζουνίδης δεν θα κοιτάξει μόνο τον βασικό κορμό για να πορευτεί
ΑΕΚ: Το «πρέπει» του ροτέισον

Έπειτα από το κυριακάτικο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα (28/1), προκειμένου να προετοιμαστούν για το «καυτό» δεκαήμερο που τους περιμένει.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 11 μέρες η Ένωση θα κληθεί να δώσει τέσσερα ματς. Η ομάδα του Ουζουνίδη βρίσκεται σε εξαιρετικό ποδοσφαιρικό φεγγάρι. Το σύστημα του 3-5-2 αποδίδει και οι προσπάθειες των παικτών βγαίνουν με μεγαλύτερη ευκολία συγκριτικά με πριν λίγο καιρό. Ωστόσο, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» χρειάζεται κάθε όπλο στη φαρέτρα του, για να βγει αλώβητη το σύνολό του από το απαιτητικό πρόγραμμα.

Το σύστημα του 3-5-2 δείχνει προς το παρόν να τον εξυπηρετεί.  Το ίδιο και οι παίκτες που χρησιμοποιεί σε κάθε θέση, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει έναν βασικό κορμό. Με τρεις και… κάτι μήνες για το τέλος της σεζόν όμως, το «πρέπει» του ροτέισον ψιθυρίζει στον Εβρίτη κόουτς.

Παίκτες όπως οι Κλωναρίδης, Τσόσιτς, Γιαννιώτας, Αλμπάνης και Σβάρνας, ανεξάρτητα από το πόσο έχει παίξει ο καθένας τους, θα αρχίσουν να μπαίνουν στα πλάνα του κόουτς του «Δικεφάλου».

Μπορεί οι παραπάνω να έμεναν εκτεταμένα στον πάγκο, χωρίς λεπτά συμμετοχής, όμως η κούραση σε όλους τους υπόλοιπους, που κάποιοι εξ αυτών ήδη έχουν ξεπεράσει τις 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μοιραία θα φανεί.

Επομένως, το προσεχές διάστημα, είναι απόλυτα λογικό να συντελεστούν κάποιες διαφοροποιήσεις σε βάση προσώπων. Αλλωστε, με τους τραυματισμούς να χτυπούν ανελέητα τους «κιτρινόμαυρους» από το ξεκίνημα της περιόδου, ο Ουζουνίδης θα πρέπει να προσέχει για να…έχει.

Μπακασέτας: Η… πληρωμένη απάντηση (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Το «πρέπει» του ροτέισον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.