Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026
Sportime

Ο Μελισσανίδης κέρδισε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του από site

Δικαστική νίκη για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδης εις βάρος site… ερυθρόλευκης απόχρωσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του.

Κώστας Παπαδόπουλος 2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Μελισσανίδης κέρδισε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του από site
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Δικαστική νίκη για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδης εις βάρος site… ερυθρόλευκης απόχρωσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μελισσανίδης κέρδισε ακόμα μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, αυτή τη φορά από το site «to10.gr» και τον διαχειριστή της ιστοσελίδας Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για ένα δημοσίευμα με το οποίο τον κατηγορούσε για απειλές και παράνομες δραστηριότητες.

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που είχε γραφτεί μετά την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και κατηγορούσε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ για απειλές σε βάρος του παίκτη που πήρε μεταγραφή αμέσως μετά στον Ολυμπιακό!

Μάλιστα παρέθετε υποτιθέμενους διαλόγους του Μελισσανίδη με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού Γιώργο Τούσσα, τον πρώην πρόεδρο του ΟΠΑΠ Κώστα Λουρόπουλο, του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου και του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου, τους οποίους υποτίθεται πως ο Μελισσανίδης τους απειλούσε.

Ο Μελισσανίδης κέρδισε την υπόθεση και σε πρώτο βαθμό στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και η απόφαση παρέμεινε και μετά την έφεση στην πρωτόδικη απόφαση.

Η απόφαση υποχρεώνει τον ενάγοντα σε καταβολή 10.000 ευρώ και τον υποχρεώνει να δημοσιεύσει περίληψη της απόφασης στην ίδια ιστοσελίδα που να αναφέρει ότι «με το δημοσίευμα αυτό ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Ελευθέριος Χαραλαμπόπουλος προκειμένου να πλήξει έντονα την προσωπικότητα του Δημητρίου Μελισσανίδη του Γεωργίου, επιδίωξε να δημιουργήσει στους αναγνώστες της ιστοσελίδας του την ψευδή εντύπωση ότι ο Δημήτριος Μελισσανίδης συστηματικά μετέρχεται ανέντιμες μεθόδους μαφιόζικων απειλών κατά την άσκηση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Για τον λόγο αυτό αναγνωρίστηκε ότι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, Ελευθέριος Χαραλαμπόπουλος υποχρεούται να καταβάλει στον Δημήτριο Μελισσανίδη χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης λόγω προσβολής προσωπικότητας και αδικοπραξίας που τέλεσε σε βάρος του με την ανάρτηση του ως άνω δημοσιεύματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ: Φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τον Μιλόγεβιτς οι Σέρβοι

ΑΕΚ: «Κοντά στην Αλ Αΐν ο Ρεμπρόφ»

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα