ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο του Πόνσε στην ΑΕΚ

Ενα σαββατοκύριακο που θα κρίνει πολλά για τις μεταγραφές της ΑΕΚ είναι αυτό που διανύουμε. Για την άμυνα υπάρχει ο Πόουλσεν, του οποίου το όνομα και την κρούση της «Ένωσης» είχε αποκαλύψει το Sportime και για τα χαφ ο Νιγηριανός Όγκου, όπως ανέφεραν οι Ισραηλινοί και ισχύει. Στο δύσκολο μέτωπο του επιθετικού, ο εκλεκτός είναι...
Σε πολύ καλό δρόμο του Πόνσε στην ΑΕΚ

Ενα σαββατοκύριακο που θα κρίνει πολλά για τις μεταγραφές της ΑΕΚ είναι αυτό που διανύουμε. Για την άμυνα υπάρχει ο Πόουλσεν, του οποίου το όνομα και την κρούση της «Ένωσης» είχε αποκαλύψει το Sportime και για τα χαφ ο Νιγηριανός Όγκου, όπως ανέφεραν οι Ισραηλινοί και ισχύει.

Στο δύσκολο μέτωπο του επιθετικού, ο εκλεκτός είναι ο Έκι Πόνσε.

Ο 21χρονος Αργεντίνος στράικερ ανήκει στη Ρόμα, όπου και επέστρεψε μετά το φετινό του δανεισμό από τη Λιλ.

Οι επαφές της ΑΕΚ με το ιταλικό κλαμπ είναι σε εξαιρετικό δρόμο. Φαίνεται να υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία να καλύψουν οι πρωταθλητές το 50% του συμβολαίου του (τις 600.000 ευρώ από το 1,2 που παίρνει) και γίνεται κουβέντα για την οψιόν που θα μπει.

Οι Ρωμαίοι θέλουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ, στην ΑΕΚ συζητούν για 4-5.

Τα… εμπόδια

Εμπόδιο σε οριστικό ντιλ φαίνεται να προκύπτει μόνο από το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων. Στην Ιταλία αναφέρουν πως η Λιλ έχει επιστρέψει και έχει ζητήσει νέο δανεισμό του Πόνσε.

Επίσης, φαίνεται πως τον παίκτη σκέφτεται να πάρει μαζί του στη Λιντς ο Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον οποίο πάντως δεν έκανε σούπερ σεζόν στη Λιλ.

Ο Πόνσε θεωρήθηκε το νέο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής πριν από μερικά χρόνια με τους συμπατριώτες του μάλιστα να του δίνουν τον… ιερόσυλο τίτλο του «νέου Μπατιστούτα».

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 32 ματς με την Λιλ με 3 γκολ και το 2016-17 είχε 27 αγώνες με τη Γρανάδα στην Πριμέρα με 2 γκολ.

Ουρές για τα διαρκείας της ΑΕΚ (pics)

Πρόταση της ΑΕΚ σε Καρτάμπια

«Η ΑΕΚ θέλει τον Όγκου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σε πολύ καλό δρόμο του Πόνσε στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).