×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μάνταλος δεν έχει φύγει ποτέ από την ατζέντα της Μπεσίκτας


    Γιάννης Χωριανόπουλος

ΑΕΚ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μάνταλος δεν έχει φύγει ποτέ από την ατζέντα της Μπεσίκτας


Οι Τούρκοι επανέφεραν την Μπεσίκτας στις ομάδες που παρακολουθούν την πορεία και τις επιδόσεις του Πέτρου Μάνταλου.

Βέβαια, πλέον, ο 29χρονος κάπτεν της ΑΕΚ έχει διαμορφώσει την εικόνα του σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Δηλαδή όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Μάνταλο ξέρει τι να περιμένει και τι όχι.

Επίσης, είναι δεδομένη η σχέση του παίκτη με την ΑΕΚ. Από το καλοκαίρι του 2014 είναι στην ομάδα, έχει κλείσει ήδη 6 χρόνια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μάνταλος είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Δημήτρη Μελισσανίδη και μαζί με τους Ολιβέιρα, Λιβάια, Αραούχο, Βέρντε το top5 των πιο καλοπληρωμένων άσων της ΑΕΚ. Τι γίνεται όμως με την Μπεσίκτας και τον Μάνταλο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας ούτε τωρινό είναι, ούτε παλιότερο, ούτε και θα… ατονήσει ποτέ.

Η Μπεσίκτας έχει πάντα στην ατζέντα της τον Μάνταλο αλλά τα οικονομικά δεδομένα παλιότερα (πιο πρόσφατα απ’ ότι νομίζουν κάποιοι) αλλά ίσως και τώρα δεν προσφέρονται για αισιοδοξίες.

Οι Τούρκοι θα ήθελαν πολύ ένα δίδυμο Μάνταλου-Μπακασέτα. Παρόλα αυτά, το οικονομικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί τώρα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο πολύπλοκη.

Η Τουρκία δεν έχει χτυπηθεί μόνο από τον κορονοϊό αλλά και από το γεγονός πως η λίρα δεν είναι και τόσο ισχυρή.

Γενικά, η οικονομία στη γειτονική χώρα έχει θέματα, με αποτέλεσμα να λέγεται εντόνως πως όντως ακόμα και ομάδες όπως η Μπεσίκτας να μην μπορούν να κάνουν μεγάλες προτάσεις.

Αυτό δηλαδή το σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ που γράφτηκε στην Τουρκία, να είναι το μπάτζετ που είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα της Πόλης.

Βέβαια, η ΑΕΚ που συνηθίζει να μην πουλάει παίκτες είναι απίθανο να πει «ναι», όταν στο παρελθόν έχει αρνηθεί προτάσεις μεγαλύτερες για τον Μάνταλο.

Αλλά και για άλλους παίκτες.

Ο Μάνταλος αντιλαμβάνεται πως αν δε φύγει τώρα, δε θα φύγει ποτέ από το εξωτερικό, δε θα έλεγε όχι για την Μπεσίκτας αλλά, μάλλον, δε θα πιέσει καταστάσεις.

Το ζήτημα είναι πως η τουρκική ομάδα δεν έχει αφήσει ποτέ από τα μάτια της τον Μάνταλο.

Είναι διαρκής ο… έρωτας με τον αρχηγό της ΑΕΚ και αναμένονται οι κινήσεις που θα γίνουν.

 


Τελευταία Νέα