×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: «Χλωμό» να έρθει στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: «Χλωμό» να έρθει στην Αθήνα ο πατέρας του Πόνσε


Η υπόθεση παραμονής του Εζεκίελ Πόνσε είναι για την ΑΕΚ έτσι και αλλιώς μια πολύ δύσκολη υπόθεση. 

Στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κρατήσει τον Πόνσε και να διαπραγματευτεί καλύτερα  την υπόθεση, πολλοί φαντάστηκαν ότι θα βοηθήσει η παρουσία του πατέρα του Εζεκίελ Πόνσε στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά διότι όλα δείχνουν ότι είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκεται ο πατέρας του Αργεντίνου επιθετικού στην Αθήνα για το μεγάλο ματς. Και επίσης, πολύ δύσκολα πλέον θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις πριν το Σάββατο. Οπότε αναμενόμενα όλα… μεταφέρονται για μετά τον τελικό με την ΑΕΚ να κάνει την τελευταία της προσπάθεια για να φτάσει σε αίσιο τέλος για την υπόθεση Πόνσε.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν μοιάζει τώρα πιθανόν να μπορεί να κρατήσει τον Πόνσε κοντά της και του χρόνου.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι Αργεντίνικα ΜΜΕ ανέφεραν χθες βράδυ ότι η Νιούελς Ολντ Μπόις διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων από πιθανή πώληση του Εζεκίελ, ο οποίος ανήκει στην Ρόμα. Η μέχρι στιγμής πληροφόρηση ανέφερε ότι η ιταλική ομάδα έχει την κυριότητα με 76,5%, με την Νιούελς να έχει ποσοστό 20% ενώ ένα 3.5% κατέχουν μάνατζερ, όπως συνήθως συμβαίνει σε ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική.