ΑΕΚ: Έντονη φημολογία για Κατσουράνη


Γιάννης Χωριανόπουλος

ΑΕΚ: Έντονη φημολογία για Κατσουράνη


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ.

Η ήττα από την Ξάνθη έφερε το τέλος του Μιγκέλ Καρντόσο από τη θέση του προπονητή, του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη θέση του τεχνικού διευθυντή αλλά και του Βασίλη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού αρχηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη Δευτέρα απολύεται ο Καρντόσο

Πλέον, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις η φημολογία που υπάρχει είναι έντονη. Για όλα.

Για τη θέση του προπονητή, όπως έχει αναφέρει το Sportime η ΑΕΚ θα πάει με Κωστένογλου ή Παναγιωτάρα σε Τουρκία και Τρίπολη και στη συνέχεια θα υπάρχει ο χρόνος για να έρθει ο αντικαταστάτης.

Και ακούγονται πολλά τόσο για Έλληνες, όσο φυσικά και για ξένους.

Για τη θέση του τεχνικού διευθυντή παίζει το όνομα του Ντίνου Διαμαντόπουλου αλλά και ξένου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πιθανό να προέρχεται από την ισπανική αγορά.

Πάντως, έχει βγει και έντονη φημολογία πως είναι πιθανό να επιστρέψει σε πόστο στην ΑΕΚ, ο Κώστας Κατσουράνης.

Όχι ως τεχνικός διευθυντής φυσικά ούτε ως προπονητής.

Ίσως να πάρει τη θέση του Βασίλη Δημητριάδη ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ή γενικός αρχηγός.

Όλα αυτά βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν από το πρωί της Δευτέρας (26/8) αλλά επειδή πρόκειται για τον σπουδαίο Κώστα Κσταουράνη και μια επιστροφή στην ΑΕΚ που θα είναι τεράστια είδηση, καλό είναι να καταγραφεί.

Έστω και ως φήμη…

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;


Sportime Extras