ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές


Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές


Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό έχουν συζητηθεί και σε πολλά ζητήματα αποφασιστεί σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο ΠΑΕ και λειτουργίας της.

Και από το Sportime από τις 9 Φεβρουαρίου σας είχαμε δώσει την πρώτη γεύση του ρεπορτάζ των πολλών και σημαντικών αλλαγών. Αλλαγές που αφορούν και θα αφορούν και την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εδώ και πολλές ημέρες κυκλοφορεί παντού η είδηση της παραίτησης του Μηνά Λυσάνδρου. Και αυτή είναι η αλήθεια, όπου… πατούσε και το ρεπορτάζ μας στις αρχές του μήνα.

Ο Λυσάνδρου έχει υποβάλει την παραίτηση του στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και μάλιστα έχουν γίνει κουβέντες ακόμη και για άμεση αποχώρηση. Κάτι που ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο.

Η παραίτηση του Λυσάνδρου από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ προφανώς και φέρνει μεγάλες συζητήσεις και για το «σήμερα» και για το «αύριο» του κλαμπ. Καθώς αποτελεί ένα από τα πιο ικανά στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και έναν άνθρωπο με σύγχρονη αντίληψη και ματιά στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει δίκτυο επαφών σε διεθνείς οργανισμούς και φορείς, ενώ είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και ενωτικό ρόλο στην προεδρία του στην Super League.

Ο Μελισσανίδης για Λυσάνδρου

Πλέον, η μπάλα βρίσκεται στα… χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη για το αν αποφασίσει να τον μεταπείσει να συνεχίσει ο Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ή αν θα κάνει άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση εξελίξεις αναμένονται πάντως πολύ άμεσα στο ζήτημα αυτό. Και υπάρχουν και κουβέντες και για άλλα στελέχη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ κάποια άλλα ήδη έχουν αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα του κλαμπ. Και αυτά σύντομα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και αυτά… Για να προχωρήσουμε σιγά-σιγά στις αλλαγές σε εταιρικό επίπεδο.

Τέλος, υπάρχει «ενεργή» συζήτηση για να μπει στο μεταγραφικό τιμ ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, κάτι όμως που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Εχει εκτιμηθεί η καλή παρουσία του στην αγορά, τα deal που έχει καταφέρει, αλλά και το… κιτρινόμαυρο παρελθόν του. Και δεν αποκλείεται τελικά να πάρει πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για να βοηθήσει με τις επαφές του και την αποτελεσματικότητα το κλαμπ σε έναν τομέα που πονάει πολύ.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news