×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Θέλει δανεικό τον Κροβίνοβιτς»


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Θέλει δανεικό τον Κροβίνοβιτς»


ΑΕΚ μεταγραφές 11/6: «Θέλει δανεικό τον Κροβίνοβιτς», γράφουν στην Πορτογαλία για τον Κροάτη επιθετικό μέσο.

Ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ΑΕΚ για την μεσοεπιθετική γραμμή. Ο 24χρονος Κροάτης χαφ αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για την νέα ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο. Και όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις τόσο με την Μπενφίκα, όσο και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ μεταγραφές 11/6

Συγκεκριμένα σήμερα δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record», αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει επαφές. Tόσο με τον Κροάτη παίκτη όσο και με τον σύλλογο της Λισσαβόνας. Και η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί διακαώς τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, παραμένει μια πολύ δύσκολη περίπτωση ο Κροβίνοβιτς. Το κασέ του Κροάτη χαφ είναι λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ, ενώ υψηλό ενοίκιο θέλει και η Μπενφίκα. Παράλληλα, μένει ο προβληματισμός για τον παίκτη. Ο Κροάτης οποίος στις 21 Ιανουαρίου 2018, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ένας σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 288 ημέρες. Και πέρυσι δεν έπαιξε πολύ. Οπότε η επένδυση που θα γίνει πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο safe για το κλαμπ.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook


Τελευταία Νέα