ΑΕΚ: Ο παλαίμαχος της Μανώλης Κώττης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» και μετά υπέστη έμφραγμα!


Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Ο παλαίμαχος της Μανώλης Κώττης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» και μετά υπέστη έμφραγμα!


Δύσκολες ώρες περνάει ένα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Μανώλης Κώττης, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ και της Ρόδου, το Σάββατο βρέθηκε για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Του δόθηκε άδεια και μπήκε να δει το «σπίτι» της Αθηναϊκής ομάδας, ενώ βρισκόταν εκεί και ο Ηλίας Ατματσίδης.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μανώλης Κώττης αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στο Θριάσιο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα και μπήκε εντατική.

Μάλιστα ακριβώς λόγω του καλού ιστορικού της υγείας του. η γυναίκα του, που είναι φυσικά στο πλευρό του έλεγε ότι δεν αποκλείεται το περιστατικό να το προκάλεσε η έντονη συγκίνηση από την επίσκεψη στο γήπεδο, για το οποίο της μιλούσε συνεχώς μετά την επιστροφή του στο σπίτι που μένει στην Αθήνα, που είναι μάλιστα και κοντά στην περιοχή.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει, αφού η κατάσταση του μετά από 48 ώρες είναι σταθερή.

Ο Μανώλης Κώττης, να πούμε ότι είχε έρθει από την Ρόδο το 1980 ως ένας από τους καλούς επιθετικούς του πρωταθλήματος εκείνη την εποχή, και βοήθησε πολύ την ΑΕΚ στα τέσσερα χρόνια που την υπηρέτησε. Καθοριστική ήταν η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου του 1983.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Λαλά που είναι ο Νο1 στόχος και αποκάλυψε το Sportime!

ΑΕΚ: Αυτός είναι ο Τερ Αβεστ, ο δεξιός μπακ που θέλει η «Ένωση» και αποκάλυψε το Sportime


Sportime Extras