×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς και το αριστερό μπακ


    Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς και το αριστερό μπακ


Η ΑΕΚ μπορεί να ψάχνει εναγωνίως κεντρικό αμυντικό με ανοιχτό το θέμα Βράνιες και αριστερό μπακ, αλλά και η θέση του αριστερού εξτρέμ είναι πολύ ψηλά.

Μπήκε ο Αύγουστος σήμερα και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ελεύθερος από τη Χάμαρμπι. Χθες, στη Σουηδία έγραφαν πως ο 25χρονος εξτρέμ ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του, αρνούμενος δυο προτάσεις της Χάμαρμπι για ανανέωση. Ωστόσο, τα Μέσα στη χώρα του παίκτη που ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ τον Γενάρη, άφησαν και ένα παράθυρο ανοιχτό για ολική ανατροπή της κατάστασης και παραμονή τελικά του Τάνκοβιτς στη Χάμαρμπι. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ έχει βάλει «πάγο» στον παίκτη. Η μόνη περίπτωση να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της είναι να έρθουν οι ατζέντηδες του Τάνκοβιτς και να ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις τους. Κι αυτό στο μέλλον, όχι τώρα.

Αριστερό μπακ

Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, εκτός φυσικά από στόπερ. Η περίπτωση του Ράφα Σοάρες την οποία αποκάλυψε χθες το SPORTIME είναι μέσα σε αυτές που προτάθηκαν, εξετάστηκαν πολύ σοβαρά, ωστόσο παραμένει δύσκολη. Από εκεί και πέρα ο Ίλια Ίβιτς δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ. Και χθες είχε σημαντικές επαφές ώστε να κλείσει σύντομα αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα μέσα στα σχέδια της ΑΕΚ δεν είναι ο Ινσούα. Γράφτηκε χθες, ότι ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού είναι στη λίστα της «Ενωσης». Την είδηση ωστόσο φρόντισε να διαψεύσει άμεσα η ΠΑΕ.

ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα