×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ-ΟΠΑΠ: Συνεχίζουν μαζί για τα… καλύτερα (pics+vid)


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ-ΟΠΑΠ: Συνεχίζουν μαζί για τα… καλύτερα (pics+vid)


Η παρουσίαση της ανανέωσης χορηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Οργανισμού.

Το παρών στα γραφεία του ΟΠΑΠ, έδωσαν από πλευράς ΑΕΚ ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής Νίκος Κωστένογλου αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Μιχάλης Μπακάκης, Βασίλης Μπάρκας, Νίκλας Χούλτ, Νταβίντ Σιμάο, Νέλσον Ολιβέιρα, Μάριος Οικονόμου. Από τη μεριά του ΟΠΑΠ, παρόντες ήταν ο πρόεδρος Καμίλ Ζίγκλερ και ο CEO, Ντάμιαν Κόοπ. Στην τοποθέτησή του ο Ντάμιαν Κόουπ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί για 5η σεζόν.

Ο Λυσάνδρου για την συνεργασία ΑΕΚ-ΟΠΑΠ

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου από πλευράς του σχολίασε «Είναι μια όμορφη… μια ξεχωριστή μέρα σήμερα, όπως ξεχωριστή είναι και η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη της ΠΑΕ ΑΕΚ σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί –απ’ όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς- το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Δεν κατατάσσεται απλά στην κατηγορία των συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά μέσω της συνεργασίας μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό μας ιματισμό, στην αγωνιστική μας έδρα και στο προπονητικό μας κέντρο, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του στην αθλητική μας ιστορία.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανανεώνουμε και φέτος τη μεταξύ μας συνεργασία, διατηρώντας τον ΟΠΑΠ στην κορυφή του χορηγικού μας προγράμματος ως «Μεγάλο Χορηγό». Μαζί, θέτουμε και εκπληρώνουμε υψηλούς στόχους, τόσο σε σχέση με τις αγωνιστικές επιδόσεις, όσο και με την κοινωνική προσφορά, γεγονός άλλωστε που χαρακτηρίζει τη δράση του Οργανισμού από την ίδρυσή του. Η ΑΕΚ ως ιδέα και ιστορία πρεσβεύει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί κάτι ευρύτερο από μία κοινή ανώνυμη εταιρεία. Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο συστατικό της διαχρονικά επιτυχημένης συνεργασίας μας. Είναι άλλωστε γνωστή η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό, στον άνθρωπο, στην κοινωνία γενικότερα και ως εκ τούτου με μεγάλη χαρά (και όχι λόγω συμβατικής υποχρέωσης) συμμετέχουμε ενεργά σε όλες σχεδόν τις δράσεις και πρωτοβουλίες του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τη λειτουργία της παιδικής κερκίδας κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

Σε εμπορικό επίπεδο, η διαρκώς αναπτυσσόμενη χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα προβάλει αποτελεσματικά όλη την επιχειρηματική και κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ. Όπως αντίστοιχα και ο ΟΠΑΠ, στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες, με επαγγελματισμό και συνέπεια, αποτελώντας ένα σημαντικό και ενισχυτικό παράγοντα της επιτυχούς και συνεχώς ανοδικής πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
Σε τελική ανάλυση, αυτό αποτελεί και το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης μας, γιατί όπως σε όλους τους τομείς της ζωής, μόνο οι αμφίδρομες, ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις, μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Και μια τέτοια σχέση, είναι η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Μεγάλο Χορηγό της, την ΟΠΑΠ Α.Ε..», είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ιβιτς: «Χαρούμενος που γύρισα στην οικογένεια της ΑΕΚ»

Ο Ιλια Ιβιτς έκανε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από τότε που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και τόνισε: «Είναι πρώτη τοποθέτησή μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Για τους λόγους αυτούς του αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και τη σεζόν αυτή και να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Μπακάκης: «Χαρά και ικανοποίηση που συνεχίζουμε με τον ΟΠΑΠ»

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, στην παρουσίαση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ, με τον Ελληνα διεθνή μπακ να τονίζει: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίηση για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και να αγωνιστούμε δύο φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram