ΑΕΚ: Παρούσα στον Αγιασμό των Υδάτων (pics)


Σπύρος Γιαννόπουλος

ΑΕΚ: Παρούσα στον Αγιασμό των Υδάτων (pics)


Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Καθαγιασμό των Υδάτων στη Λίμνη του Άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου έδωσε το “παρών” και αντιπροσωπεία της ΑΕΚ.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν ραντεβού έξω από το εργοτάξιο της “Αγιά Σοφιάς” και μαζί περπάτησαν διαμέσου του Άλσους για να παρευρεθούν στη Λίμνη.

Η εκπροσώπηση της Ένωσης αποτελείτο από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλη Δημητριάδα, τον Χριστόφορο Κόλα και τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Γαλανόπουλο, Αλμπάνη, Γιακουμάκη, Τσοσιτς, Σβάρνα, ενώ μαζί ήταν και ο Νέναντ Κρστίτσιτς.

Στο Αγιασμό των Υδάτων βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, κ. Βασιλόπουλος, αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βούρος μαζί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και λοιπά μέλη του επιτελείου του.

Οι παίκτες αποθεώθηκαν, έβγαλαν φωτό με όλο τον κόσμο και από ότι έλεγαν, είχε τον πιο πολύ κόσμο στο Άλσος από κάθε άλλη φορά.

«Ευχαριστώ την ομάδα της ΑΕΚ που είναι παρούσα και ήρθε εδώ για να ευλογηθεί» τόνισε στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Ν. Φιλαδέλφειας, Γαβριήλ.

Επίσης, όταν αποχώρησε, πήγε προς την πλευρά που ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ που ασπάστηκαν τον Σταυρό και τους είπε: «Σας ευχαριατω πολύ! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Συγχαρητήρια για όσα έχετε πετύχει! Η Φιλαδέλφεια είναι υπερήφανη για εσάς όπως και όλη η Ελλάδα».

 


Sportime Extras