ΑΕΚ Πατήσια κλαμπ σε Μελισσανίδη: «Απόδειξε την αγάπη σου για την ΑΕΚ!»


Βαγγέλης Λάσκαρης

ΑΕΚ Πατήσια κλαμπ σε Μελισσανίδη: «Απόδειξε την αγάπη σου για την ΑΕΚ!»


Θέση πήρε και το ΑΕΚ Πατήσια κλαμπ μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.

Ζητώντας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook το ΑΕΚ Πατήσια κλαμπ:

«Ξεκινώντας με τα απλά, τα για εμάς αυτονόητα, για πολλούς απ’όσο φαίνεται όχι. Για την Α.Ε.Κ. και το λαό της οι τίτλοι, το δικό της γήπεδο, οι ευρωπαϊκές πορείες, οι επιτυχίες και το καλό ποδόσφαιρο δεν είναι πολυτέλεια. Είναι τα αυτονόητα. Είναι το οξυγόνο της μεγάλης ομάδας. Όπως δεν ευχαριστούμε κανέναν για τον αέρα που ανασαίνουμε, στέρεψαν πλέον και τα ευχαριστήρια για τα δεδομένα, για τα αυτονόητα. Και όταν το αυτονόητο συσκευάζεται και πλασάρεται με το περιτύλιγμα της υπέρβασης και της πρωτόγνωρης επιτυχίας από κατευθυνόμενους κύκλους, αλλά κι από έναν λαό μπερδεμένο, παρασυρμένο στην αναζήτηση της χαμένης του ταυτότητας ανάμεσα σε δόγματα και μότο του τύπου “δεν πάμε για πρωτάθλημα”, και στις πραγματικές απαιτήσεις που θα έπρεπε να παρουσιάζει, τις από το μεγαλείο και την ιστορία της Α.Ε.Κ. επιβαλλόμενες, τότε η συρρίκνωση αρχίζει να συντελείται εμπρός μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Original 21 σε Μελισσανίδη: «Έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης!»

4ος σερί χαμένος τελικός λοιπόν. Με κακό ποδόσφαιρο και απέναντι σε μια γεμάτη απουσίες ομάδα. Σε ένα άδειο γήπεδο, με τον υπέρβαρο υπόδικο, τον εκ των πρώτων παθόντων και “επιζήσαντα” του κορονοϊού (αφού το ξεπέρασε αυτός, μπορείτε όλοι σας, μη φοβάστε), να αλωνίζει προκλητικά με το πρόσωπο εκτεθειμένο, σαν να μας υπενθυμίζει την κοροϊδία στην οποία πρωτοστάτησε, και να εναγκαλίζεται ενθέρμως τους αυλικούς του, εκστασιασμένος που κατόπιν τριών (!) αναβολών η “υπερομάδα” του τα κατάφερε.
Τι οδήγησε όμως την Α.Ε.Κ. σ’ αυτή την αποτυχία; Όντας κι εμείς οι ίδιοι άνθρωποι των πράξεων, όπως δεκαετίες ενασχόλησης με την Α.Ε.Κ. σε γήπεδα και δρόμους έχουν αποδείξει, γι’ αυτές θα μιλήσουμε, κι αυτές θα κρίνουμε, αγνοώντας τελείως τα κούφια λόγια και τις μεγαλόστομες δηλώσεις με τις οποίες μπουκώνουν το λαό μας εδώ και τόσα χρόνια.

Πράξη 1η: Το σερί των χαμένων τελικών ξεκινάει στο Βόλο. Σε ένα παιχνίδι παρωδία, με τις διαιτητικές αποφάσεις διεφθαρμένων με ρούβλια κοράκων, η Α.Ε.Κ. ηττάται. Η αντίδραση της διοίκησης; Καμία…

Το κρεσέντο των χαμένων τελικών συνεχίζεται. Ομάδες άνευρες στα ματς αυτά, συμβιβασμένες με το σενάριο της ήττας, κατεβαίνουν ως σκιές, θολές αντανακλάσεις της Α.Ε.Κ., και καταφέρνουν να ηττηθούν άλλες δύο φορές από την δίχως ιστορική, οπαδική και αγωνιστική υπόσταση απομίμηση της ομάδας μας, και μάλιστα μέσα στην Αθήνα.
4ος τελικός. Παρωδία. Αναβολή ακολουθεί την αναβολή, με τη διοίκηση της Α.Ε.Κ. να παίζει απλό ρόλο παρατηρητή, λες κι η ίδια είναι αμέτοχη στις αποφάσεις που την αφορούν. Δίχως καμία προσπάθεια προώθησης και προάσπισης των συμφερόντων της. Με χλιαρές άλλοτε φλύαρες, άλλοτε απογοητευτικά λακωνικές ανακοινώσεις, επικαλούμενη δήθεν την ανωτερότητα και το πολιτισμό που πρεσβεύει.

Η Α.Ε.Κ. ανέκαθεν αντιπροσώπευε την δυναμική σύγκρουση με το διεφθαρμένο σύστημα και τη σάπια ποδοσφαιρική καθεστηκύια τάξη, με πράξεις και όχι με χλιαρές ανακοινώσεις. Είμαστε λαϊκή ομάδα με λαϊκούς οπαδούς, και μάθαμε σε μια Α.Ε.Κ. που δεν έχανε. Σε μια Α.Ε.Κ. που όταν αδικούνταν, διαιτητές γίνονταν στριπτιτζούδες με κόκκινα βρακιά στις ειδήσεις των 9 και οπλοφόροι πιστολέρο στέλνονταν τρύπιοι και ημιλιπόθυμοι στο νοσοκομείο.

Αυτή την Α.Ε.Κ. κι αυτόν το τσαμπουκά του λαού της βλέπαμε κάποτε στο πρόσωπο του τωρινού προέδρου μας, η αντανάκλαση αυτή όμως πλέον έχει θολώσει• δεν θέλουμε παρ’ όλα αυτά να πιστεύουμε ότι έχει χαθεί. Πρόεδρε, πώς σε αλλάξαν έτσι; Αλήθεια, οι άμπαλοι και άνευροι σφιγγοκολάριοι που έχεις περιμαζέψει και σε περιβάλλουν πλέον στα διοικητικά της ομάδας, έχουν αλλάξει τόσο πολύ τη θεώρησή σου, ώστε να επιτρέπεις η Α.Ε.Κ. μας να αδικείται κατάφορα, να διασύρεται, να πραγματοποιεί ντροπιαστικές εμφανίσεις, να σπάει αρνητικά ρεκόρ (0 βαθμοί σε ομίλους Champions League, 4 σερί χαμένοι τελικοί) και να μη κουνιέται φύλλο; Πώς εξυπηρετεί η διοίκηση τελικώς τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ.; Με τι πράξεις;

Λογάδες δεν είμαστε και λογάδες δε θέλουμε, και δυστυχώς τα γραφεία της Π.Α.Ε. έχουν γεμίσει από δαύτους. Εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζονται ομάδες παρωδίες, με παικτάκια ανάξια και ανίκανα, εκ του αποτελέσματος αποτυχημένα, αρκετά από τα οποία μετά από χαμένους τελικούς θρασύτατα ζητούσαν ανανεώσεις. Αυτό δεν είναι κορμός. Αυτό είναι δημοσιοϋπαλληλίκι. Από την πρωταθληματική, αήττητη στην Ευρώπη, μπαλαδόρικη, ελκυστική σε όλους, απολαυστική για το φίλαθλο κοινό Α.Ε.Κ., δεν έμεινε ο κορμός, έμειναν τα κλαδάκια. Αλήθεια πρόεδρε, με αυτά θα πορευτούμε; Όμως τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα• όπως με πορδές δε βάφονται αυγά, έτσι και με αυτά τα ανδρείκελα που φοράνε τη τιμημένη μας φανέλα δε πρόκειται να επιτευχθούν οι μόνιμοι στόχοι της ομάδας, πόσο μάλλον κάτι παραπάνω. Και αν κάποιοι είναι καλά παιδιά και τους έχεις από κοντά μπορείς κάλλιστα να τους βολέψεις κάπου αλλού, γιατί για ποδοσφαιριστές στην Α.Ε.Κ. δεν κάνουν.

Η αγάπη σου για την Α.Ε.Κ. δεν αμφισβητείται, πλέον όμως δεν αποδεικνύεται εμπράκτως. Ζητάμε άμεση αναδιάρθρωση της Π.Α.Ε. από την ομάδα μέχρι τον τελευταίο υπεύθυνο γι’ αυτή τη κατάντια. Μπορείς να το κάνεις και το περιμένουμε. Κάνε πράξη όσα δήλωσες και υποσχέθηκες πριν όχι και τόσα χρόνια.

Τα συνθήματα τύπου “δεν γίναμε Α.Ε.Κ. για τα πρωταθλήματα” ανήκουν σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη διοίκηση μιζέριας και ρουφιανιάς, με την οποία δεν έχεις καμία σχέση. Πώς γίνεται όμως η ρητορική των μαϊντανών που σε περιβάλλουν να ευθυγραμμίζεται τόσο με εκείνους;

Εμείς μόνιμα άρρωστοι, βρισκόμαστε δέσμιοι τα τελευταία χρόνια να υπομένουμε μια σκιά της Α.Ε.Κ..Αλήθεια, Πρόεδρε, έτσι ονειρευόμαστε την Α.Ε.Κ. που θα μπει στην Αγία Σοφία;

A.E.K. PATISSIA club “Death Zone” 1989»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras