×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: «Παιχνίδια με φιλάθλους και των δύο ομάδων»


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: «Παιχνίδια με φιλάθλους και των δύο ομάδων»


Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι πρόθεση της και στόχος της είναι να διεξάγονται παιχνίδια παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Και παράλληλα η Ενωση ενημέρωσε για όσα έγιναν σήμερα με τις συνεχείς διαβουλεύσεις. Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι οι φίλοι της θα τηρήσουν άψογη στάση στο αυριανό κρίσιμο ματς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι: «Μετά από σχετική επαφή και συνεννόηση σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού και με δεδομένο το χωρίς παραμικρό πρόβλημα παρελθόν των συναντήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου, υποβάλλαμε αίτημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κάθε φορά, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχαμε στο εν λόγω γήπεδο, και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως άλλωστε συνέβη και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι άλλωστε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτύχουμε και πάλι τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την έμπρακτη στάση της, έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα