ΑΕΚ: Προπονήσεις αρχές Μαΐου σε γκρουπ 7-10 ποδοσφαιριστών


Βαγγέλης Λάσκαρης

ΑΕΚ: Προπονήσεις αρχές Μαΐου σε γκρουπ 7-10 ποδοσφαιριστών


Στην ΑΕΚ θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν πάρουν το «ΟΚ» για να πιάσουν ξανά δουλειά στα Σπάτα, με επιστροφή στις προπονήσεις.

Για αυτό και με τα τωρινά δεδομένα και τις πρώτες εκτιμήσεις (αν όλα πάνε καλά με την πανδημία του κορονοϊού), τις πρώτες ημέρες του Μαϊού θα αρχίσουν οι προπονήσεις στην ΑΕΚ. Σε γκρουπ 7-10 ποδοσφαιριστών, ξεχωριστές ώρες στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και με ειδική άδεια αποκλειστικά για την προπόνηση. Θα γίνουν προπονήσεις για περίπου 2-3 εβδομάδες που χρειάζονται οι ομάδες για να επανέλθουν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και ακολούθως θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και με μεσοβδόμαδα ματς. Στόχος είναι τον Ιούλιο να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Και αυτό ώστε να ξεκινήσουν τον Αύγουστο τα ευρωπαϊκά προκριματικά (με μονά ματς πιθανότατα όπως συζητούν έντονα στην UEFA) και τον Σεπτέμβριο το πρωτάθλημα μαζί με τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αυτά είναι μια πρώτη σκέψη και ένα σχέδιο με αρκετές πιθανότητες που επεξεργάζονται ήδη στην ΑΕΚ. Kαι επειδή θέλουν να είναι έτοιμοι σε κάθε περίπτωση επεξεργάζονται κάθε πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγαλύτερος τίτλος στην Ιστορία της ΑΕΚ -«Παράσημο ότι πήγε στο εμπόλεμο Βελιγράδι» (vids-pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βράνιες: «Είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου από την Αντερλεχτ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπηχτές Ζεράλδες: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το πρωτάθλημα»


Sportime Extras