Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Μπακασέτα δεδομένα επαναφέρει στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη μια δοκιμασμένη λύση στο δεξιό μεσοεπιθετικό άκρο της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η αναζήτηση εξτρέμ έχει σταματήσει.

Για το ζήτημα του ακραίου μεσοεπιθετικού βέβαια, έχουν τεθεί αυστηρά προαπαιτούμενα. Είτε αποκτηθεί από τον Ιανουάριο, είτε για την επόμενη χρονιά, τα στάνταρ είναι υψηλά και γι’αυτό οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» δεν θα είναι σπασμοδικές. Προκειμένου εξάλλου να προχωρήσουν σε μεταγραφή από τώρα, θα πρέπει να βρουν «λαβράκι».

Το ψάξιμο συνεχίζεται λοιπόν και από ό,τι φαίνεται, αυτό δεν περιορίζεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός εξτρέμ της Μπελγράνο, Λεονάρντο Σεκέιρα, είναι ένα όνομα που προτάθηκε στο επιτελείο του Δικεφάλου. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι δεξιοπόδαρος, αρκετά διεισδυτικός και εξελίξιμος.

Στα 23 του, ο νεαρός ακραίος έχει δύο γεμάτες χρονιές (15 ματς, 2 γκολ φέτος) με τη νυν ομάδα του και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε με προοπτική την μετακίνησή του την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Παρότι η Μπελγράνο βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος της Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής, ο νεαρός αποτελεί ένα από τα αξιόλογα περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ, τα οποία, εφόσον εκείνο υποβιβαστεί, θα αναγκαστεί να πουλήσει.

Προς το παρόν πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει προχωρήσει σε βαθμό που να προμηνύει άμεσες εξελίξεις. Συν τοις άλλοις, η ΑΕΚ στοχεύει σε έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα θα μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο μεσοεπιθετικά ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις πιθανότητες ρίσκου.