ΑΕΚ: Τα βρίσκει με Νίκολιτς και περιμένει. Τι λέγεται στην Ισπανία


Γιάννης Χωριανόπουλος

ΑΕΚ: Τα βρίσκει με Νίκολιτς και περιμένει. Τι λέγεται στην Ισπανία


ΑΕΚ: Τα βρίσκει με Νίκολιτς και περιμένει. Τι λέγεται στην Ισπανία

Αυτή τη διαπίστωση επιβεβαιώνει και ο Ίλια Ίβιτς με όσους μιλάει. Όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται σε τελικές επαφές προκειμένου να καταλήξει στον εκλεκτό, ο οποίος θα πάρει τη θέση στον πάγκο της Ένωσης.

Με την προοπτική, όμως, να είναι εκείνος που θα μείνει και την επόμενη σεζόν και δε θα είναι η λύση απλά και μόνο μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ τα βρίσκει με τον Μάρκο Νίκολιτς αλλά ο Ίβιτς περιμένει κάτι καλύτερο. Κατά τη δική του άποψη.

Η απόφαση για τον νέο προπονητή θα βαραίνει αποκλειστικά τον τεχνικό διευθυντή και αυτό κάνει τον πρώην ποδοσφαιριστή να είναι ακόμα πιο διστακτικός.

Με τον Νίκολιτς φαίνεται να υπάρχει συμφωνία στα βασικά. Για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Μάλιστα, η λύση του 40χρονου προπονητή που έχει περάσει από την Παρτίζαν, την Ολίμπια Λιουμπλιάνας και τη Βίντι κερδίζει έδαφος και στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια.

Ο Νίκολιτς φαίνεται πως μέρα με τη μέρα κατασταλάζει ως σκέψη στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον και του Ίβιτς γίνονται κρίσιμές επαφές με προπονητή, του οποίου το όνομα είναι ευρέως γνωστό. Και θα φανεί η κατάληξη μέχρι αύριο Τετάρτη (14/12).

Να σημειωθεί για το τέλος πως στην Ισπανία λέγεται ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει πλησιάσει προπονητή από τη χώρα.

Αν και δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, ακούγονται τα ονόματα (με κάθε επιφύλαξη) των Φερνάντο Ιέρο και Πάκο Αγεσταράν.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Sportime Extras