×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Τέλος οι Ινσούα, Βράνιες, η Ένωση απέσυρε το ενδιαφέρον της


Κώστας Παπαδόπουλος

ΑΕΚ: Τέλος οι Ινσούα, Βράνιες, η Ένωση απέσυρε το ενδιαφέρον της


Οριστικά απέσυρε το ενδιαφέρον της για τους Εμάνουελ Ινσούα και Όγκνιεν Βράνιες η ΑΕΚ, όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι».  Η κωλυσιεργία που παρατηρήθηκε στις δύο περιπτώσεις οδήγησε την «Ένωση» να κοιτάξει αλλού.

Τόσο ο 29χρονος Αργεντινός μπακ όσο και ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ βρέθηκαν πολύ κοντά στην ΑΕΚ και όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθούν κι επισήμως.

Οι μέρες κυλούσαν όμως, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρχε κι έτσι οι άνθρωποι της ομάδα αποφάσισαν να κοιτάξουν αλλού για την ενίσχυση των μετόπισθεν…

Κι αν για τον Βράνιες υπήρχε το εμπόδιο της Άντερλεχτ με την οποία ο σκληροτράχηλος αμυντικός δεσμευόταν ακόμη (συνεπώς η υπόθεση δεν στο χέρι ούτε της ομάδας ούτε του παίκτη) στην περίπτωση του Ινσούα η ευθύνη ανήκε στον πρώην «πράσινο».

Από την πλευρά του προφανώς υπήρχε διάθεση να βρεθεί κάποια καλύτερη πρόταση, όμως η ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένη να μπει σε αυτή τη λογική.

Ετσι ο «δικέφαλος» κοιτάει αλλού για αριστερό μπακ και στόπερ, εκτός κι αν έχουμε κάποια… ξαφνική ανατροπή στις δύο υποθέσεις.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras