ΑΕΚ: Τέλος οι προπονήσεις -Στις 2 Ιουλίου πάει Κίελτσε


Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Τέλος οι προπονήσεις -Στις 2 Ιουλίου πάει Κίελτσε


Τέλος η αγωνιστική περίοδος για όλους στην ΑΕΚ με την τελευταία προπόνηση.

H σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Eνωσης στα Σπάτα, ήταν και η τελευταία για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Μια σεζόν με αρκετές αποτυχίες και λίγες χαρές για τον σύλλογο που αναζητά ένα καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου.

Οι παίκτες των κιτρινόμαυρων λοιπόν ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις του και αναχωρούν για διακοπές. Πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν έχει οριστεί στις 27 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις πριν από την αναχώρηση για το Κιέλτσε της Πολωνίας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 2 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Και εκεί η Ενωση θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια με πολωνικές ομάδες (έχει βγει ότι θα παίξει με την Ραντόμιακ Ράντομ, ομάδα Γ’ Πολωνίας).

Η επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου, ενώ στις 8 Αυγούστου είναι το πρώτο επίσημο ματς για τη νέα σεζόν. Αυτό για τα προκριματικά του Europa League. Μετά από περίπου 10 ημέρες αναμένεται και η έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος της Super League.


Sportime Extras