×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: «Το σπίτι μας πριν αρχίσει η κατασκευή του στεγάστρου» (pics)


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: «Το σπίτι μας πριν αρχίσει η κατασκευή του στεγάστρου» (pics)


Τα έργα στην Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με φουλ ρυθμούς, με το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ να παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά και όλα να δείχνουν ότι πλησιάζουμε στην επιστροφή.

Η «Αγιά Σοφιά» σηκώνεται, προκαλώντας δέος και ανατριχίλα με τις φωτογραφίες από το εργοτάξιο της Ενωσης να είναι άκρως εντυπωσιακές. Και άπαντες περιμένουν την σεζόν 2020/21 για να μπει ο σύλλογος ξανά στο… σπίτι του μετά από πολλά-πολλά χρόνια «ξενιτιάς» σε διάφορα γήπεδα και κυρίως στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την «Αγιά Σοφιά» και όλοι μπορούν να παρατηρήσουν την πρόοδο που υπάρχει, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για το στέγαστρο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να θυμίσουμε ότι άνθρωποι της ιταλικής «Cimolai» βρίσκονται ήδη στην Αθήνα και αναμένονται κομμάτια από το στέγαστρο με φορτηγά.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media για το νέο γήπεδο:

«Το σπίτι μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Σημερινές φωτογραφίες με την πρόοδο των εργασιών και την επέκταση της τοποθέτησης των κερκίδων, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του στεγάστρου. Ολα είναι υπέροχα στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Δείτε τις αναρτήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

 


Τελευταία Νέα