×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μελισσανίδης σε οπαδούς: «Έχουν φύγει όλοι»


    Τάσος Καπετανάκος

Μελισσανίδης σε οπαδούς: «Έχουν φύγει όλοι»


Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά και από την ήττα κόντρα στην Ξάνθη. Έξαλλος ο κόσμος, έξαλλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με όσα είδε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης δεν έκρυψε την πολύ μεγάλη δυσφορία του με την κατάσταση στην οποία παρουσιάζεται η ομάδα του. Και αντιλαμβάνεται κανείς πως έρχονται εξελίξεις.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ίσως δεν είναι ο μόνος. Σας ενημερώσαμε πως ασφαλής δεν πρέπει να αισθάνεται ούτε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι και ένα όνομα.

Μετά τη λήξη του αγώνα περισσότεροι από 100 οπαδοί πήγαν στα VIP για να μιλήσουν με τους διοικούντες. Ο Μελισσανίδης τα άκουσε από τους οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν πως «αυτό δεν είναι ΑΕΚ». Ζήτησαν να διώξει άμεσα τον Μιγκέλ Καρντόσο και ο Μελισσανίδης έφυγε ανέκφραστος.

Πρωτού αποχωρήσει, όμως, είπε μία ατάκα. «Έχουν φύγει όλοι», ήταν αυτή… Λιτή, αλλά σαφής για όσα θα ακολουθήσουν στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως μία αντιπροσωπεία οπαδών μίλησε και με τον Βασίλη Δημητριάδη. Λαϊκά δικαστήρια έχουν στηθεί έξω από το ΟΑΚΑ και το βράδυ θα είναι μεγάλο.


Τελευταία Νέα