Η ΑΕΚ εδώ και καιρό προσπαθεί και προετοιμάζει την επόμενη ημέρα της, όπου αναμένονται πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Τα ταξίδια των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι πολλά και σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, οι Παναγιώτης Κονέ και Στάθης Ταυλαρίδης είναι ήδη εκτός Ελλάδας, ενώ υπάρχει η πληροφόρηση ότι ταξίδι έχει κάνει και ο Γιάννης Παπαδημητρίου! Ο Κονέ πριν λίγες εβδομάδες ταξίδεψε στην Ολλανδία προκειμένου να τσεκάρει προπονητικά κέντρα, μεταγραφικούς στόχους, αλλά και να μιλήσει με ομάδες προκειμένου να υπάρξει δανεισμός κάποιων παικτών της ΑΕΚ.

Ο Ταυλαρίδης με τη σειρά του βρίσκεται ξανά στη Γαλλία κι εκεί θα μείνει για αρκετές ημέρες, καθώς το Σαββατοκύριακο υπάρχει πλήρη δράση στα πρωταθλήματα της χώρας. Η ΑΕΚ τσεκάρει πολλούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχει προχωρήσει κάποιες εξ αυτών… Επιπλέον, δεν αποκλείεται αυτά τα ταξίδια των ανθρώπων της ΑΕΚ να μην έχουν σχέση μόνο για παίκτες, αλλά να υπάρξουν και επαφές με υποψήφιους προπονητές… Να σημειωθεί επίσης πως γενικά τα στελέχη της ΑΕΚ έχουν κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό που δεν έχουν γραφτεί και έχουν δει παίκτες σε πολλές χώρες.

Από την άλλη εβδομάδα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα της ΑΕΚ, με πολλές προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας…