×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Αγιά Σοφιά»: Επεσε η πρώτη πλάκα στα Μουσεία, έγινε αγιασμός (vids)


    Βαγγέλης Λάσκαρης

«Αγιά Σοφιά»: Επεσε η πρώτη πλάκα στα Μουσεία, έγινε αγιασμός (vids)


Η «Αγιά Σοφιά» σήμερα φόρεσε τα… καλά της και έγινε αγιασμός για την πρώτη πλάκα στα Μουσεία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την «Αγιά Σοφιά», η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ και το έργο της Υπογειοποίησης συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω των social media της, η πρώτη πλάκα στο κτίριο του γηπέδου, πίσω από την παλιά Σκεπαστή που εκτός όλων των άλλων θα στεγάζει τα δυο μουσεία της «Αγιά Σοφιάς», τοποθετήθηκε σήμερα.

Στο παρακάτω VIDEO που ανάρτησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φαίνονται οι συνεχείς εργασίες που γίνονται πίσω από την παλιά Σκεπαστή:

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω των social media της, ολοκληρώθηκε η τελετή του αγιασμού στο γήπεδο.

Η κατασκευάστρια εταιρία και του κτιρίου των Μουσείων της «Αγιά Σοφιάς» είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ του Αλεξάνδρου Μεταξά που ήταν και η εργολήπτρια του γηπέδου μέχρι το τωρινό του στάδιο. Και μάλιστα έγινε αγιασμός του έργου παρουσία του γενικού διευθυντή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Νίκου Στράτου και του ιδιοκτήτη της ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ, Αλεξάνδρου Μεταξα.

«Με το καλό να κάνουμε και τα εγκαίνια», είπε ο Πατέρας Τιμόθεος ολοκληρώνοντας την τελετή του Αγιασμού για την πρώτη πλάκα του κτιρίου των Μουσείων του γηπέδου!

Παράλληλα, υπήρξε τρομακτική συγκίνηση όταν παρέδωσε στον Νίκο Στρατο για το μουσείο της ΑΕΚ πέτρα από την Αγιά Σοφιά στην Πόλη. «Είμαι συγκινημένος και αυτό που όλοι περιμένουμε πλέον είναι να μας αξιώσει ο Θεός να κάνουμε τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Σας μεταφέρω την αγάπη και τη φροντίδα του Σεβασμιώτατου Μητροποκιτη μας, Γαβριήλ . Αυτός ο τόπος είναι ιερός, είναι ένα κέντρο μνήμης, ιστορίας και Πολιτισμού και είναι άρρηκτα δεμένος με την πόλη μας. Η ΑΕΚ, τα όσα πρεσβεύει και η Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα πράγμα, είμαστε η ίδια οικογένεια. Και πρέπει να είμαστε συνεχώς μια αγκαλιά. Και όπως ανέφερε η ΑΕΚ στη χθεσινή της ανάρτηση για την άλωση της Πόλεως… ‘η ιστορία μας δεν έχει τέλος, μόνο αρχή’» τα λόγια του Πατέρα Τιμόθεου, ο οποίος δεσμεύθηκε να παραδώσει για το μουσείο της ΑΕΚ και τον Ιερό Σταυρο του με τον οποίο έκανε τον Αγιασμό σήμερα.

Δείτε το VIDEO της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

 


Τελευταία Νέα