×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Αγιά Σοφιά»: Ο Μελισσανίδης στην Περιφέρεια (vid)


    Τάσος Καπετανάκος

«Αγιά Σοφιά»: Ο Μελισσανίδης στην Περιφέρεια (vid)


Η «Αγιά Σοφιά» είναι το μεγάλο έργο που έχει βάλει… μπρος η ΑΕΚ και στόχος της είναι το 2021 να είναι μέσα στο νέο της σπίτι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για τις τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τελευταίο μεγάλο έργο που αφορά άμεσα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αρχικά,  κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Είχαμε πει κάτι σε αυτό το γραφείο και δώσαμε υποσχέσεις που γίνονται πράξη βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά η σημερινή υπογραφή είναι κάτι πολύ σημαντικό», για να πάρει τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να πει: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έγινε. Είναι σημαντική η σημερινή υπογραφή αλλά η βασική και ουσιαστική είναι η υπογραφή που θα μπει ανάμεσα στη Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική.

Αυτό που περιγράφετε είναι ένα έργο του Δημοσίου, έχει σημασία για το γήπεδο αλλά το ουσιαστικό για εμάς θα είναι η υπογραφή της Περιφέρειας με το ερασιτεχνικό σωματείο για το γήπεδο. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε την περιφέρεια για να τελειώσει το γήπεδο και να μπούμε στο γήπεδο. Περιμένουμε να γίνει και αυτό άμεσα».

Απαντώντας, ο Περιφερειάρχης Αττική τόνισε: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε σε λίγους μήνες πως ό,τι έχουμε πει το πράττουμε. Υποσχόμαστε λοιπόν πως θα υπάρξει και αυτή η υπογραφή με τον Ερασιτέχνη» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Γιώργος Πατούλης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφώνησε: «Μέχρι πότε; Να πούμε μια ημερομηνία. Μια ημερομηνία!».

Με τον Περιφερειάρχη να κλείνει την κουβέντα λέγοντας: «Θα είμαστε δυνατοί. Είχαμε πει πως οι υπογραφές θα μπουν μετά τις γιορτές. Βλέπετε πως αυτό γίνεται νωρίτερα. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Μετά τις πρώτες ατάκες από τον Περιφερειάρχη και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, τον λόγο πήρε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος λέγοντας πως: «Το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία- χρηματοδότησε όλες τις μελέτες για την υπογειοποίηση κάνοντας τις… δώρο στο Δημόσιο. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο της Περιφέρειας για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μελέτες χρηματοδοτούνται από αθλητικό σωματείο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και επίσημα εποχή Καρέρα στην ΑΕΚ!

Δείτε το video με την είσοδο του Μελισσανίδη στην Περιφέρεια για την «Αγιά Σοφιά»:

Ετσι, σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές στη σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της εταιρίας Intrakat.

Η Περιφέρεια Αττικής άλλωστε είχε υποσχεθεί να «τρέξει» τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να ξεκινήσει η υπογειοποίηση το συντομότερο δυνατό κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ΑΕΚ. Ένα έργο απόλυτα συνδεδεμένο με την ολοκλήρωση της Αγιά Σοφιάς, αλλά και πολύ σημαντικό για την κυκλοφοριακή ανακούφιση της Νέας Φιλαδέλφειας. Φυσικά συνεχίζονται και οι προκαταρτικές ενέργειες που απαιτούνται και οι τελικές συνενοήσεις μεταξύ αστυνομίας και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να ρυθμιστούν τα πάντα για την έναρξη των εργασιών.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα