×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Sportime – Δυνατά η ΑΕΚ για Ινσούα! Αυτή είναι η πρόταση που έκανε


    Γεράσιμος Μανωλίδης

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Sportime – Δυνατά η ΑΕΚ για Ινσούα! Αυτή είναι η πρόταση που έκανε. Η ΑΕΚ κινείται πολύ δυνατά για την απόκτηση του Εμάνουελ...


Η ΑΕΚ κινείται πολύ δυνατά για την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα και μάλιστα έχει καταθέσει κι επίσημη πρόταση για τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού.

Το Sportime αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή την πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στον παίκτη και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται απόλυτα!

Το ίδιο το θέμα, άλλωστε, του ενδιαφέροντος των «κιτρινόμαυρων» για τον παίκτη, το είχε αναδείξει το Sportime από τις 30 Ιουνίου!

Η Ένωση λοιπόν έχει προσεγγίσει 29χρονο αριστερός μπακ και η πρόταση είναι συγκεκριμένη. Τι αναφέρει; Τριετές συμβόλαιο και απολαβές που φτάνουν στο 1 εκατυμμύριο! Αυτή είναι η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ίλια Ίβιτς στον Μασιμιλιάνο Ινσούα, αδερφό και ατζέντη του παίκτη.

Ο Εμάνουελ Ινσούα είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ψάχνει μια βελτιωμένη version του Χουλτ, βάζοντας ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον Λόπες το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2022 και ήδη είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Ινσούα.

Στα τρία χρόνια που έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα, «έγραψε» 70 αγώνες μετρώντας 4 γκολ και 3 ασίστ.

Το δημοσίευμα του Sportime την Κυριακή 2/8 για ΑΕΚ και Ινσούα

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα