×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απονομή Ριζούπολη, πάρτι στη Φιλαδέλφεια


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Απονομή Ριζούπολη, πάρτι στη Φιλαδέλφεια


Μια νύχτα, αντάξιος επίλογος μιας μαγικής χρονιάς. Η τελευταία αγωνιστική της φετινής Super League, θα είναι γεμάτη χαρά για τον κόσμο και την ομάδα της ΑΕΚ. Όλα δείχνουν απονομή στη Ριζούπολη μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα, αλλά το… καλό θα έρθει αργότερα.

Όταν θα υπάρξουν σαφή δεδομένα στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ (απόφαση διαιτητικού και Υπουργό – ΔΕΑΒ – Αστυνομία), τότε εκείνοι θα επικεντρωθούν στο να φέρουν τον κόσμο της “Ένωσης” στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς ακρότητες, ώστε να γίνει “κιτρινόμαυρη γιορτή” όλο το Σάββατο στην περιοχή και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να κορυφωθούν έξω από την παλιά σκεπαστή. Αυτή είναι άλλωστε και οι πρόθεση του συλλόγου.

Όσο για τα…διαδικαστικά, το πούλμαν θα είναι ανοιχτό, το τρόπαιο θα είναι ορατό σε όλους και βεβαίως θα είναι συνεχώς στα χέρια των παικτών της ΑΕΚ. Όλα αυτά φυσικά θα οργανωθούν, από τη στιγμή που θα κλείσουν οι παραπάνω υποθέσεις και στην “Ένωση” θα γνωρίζουν πως θα πρέπει να κινηθούν.

Ο ενθουσιασμός πάντως για το ανοιχτό πούλμαν έχει ωθήσει πολλούς συνδέσμους της επαρχίας ώστε να κάνουν απόβαση με πούλμαν, μόνο και μόνο για να είναι το Σάββατο στην παρέλαση των πρωταθλητών στη Νέα Φιλαδέλφεια.