×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αραούχο: Γίνεται «παιχνίδι» στην Ισπανία


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Αραούχο: Γίνεται «παιχνίδι» στην Ισπανία


Ο Σέρχιο Αραούχο ολοκλήρωσε και τον τρίτο δανεισμό του στην ΑΕΚ και επιστρέφει πλέον στην Λας Πάλμας με την ευχή του να γυρίσει ξανά στην Ενωση…

Τα πράγματα στον τρόπο σκέψης της ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο είναι ξεκάθαρα: Η «Ένωση» θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό, ωστόσο αυτό θέλει να συμβεί με τη Λας Πάλμας να της τον δανείζει άλλη μια σεζόν και να κατεβάσει την οψιόν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή στην Ισπανία έγραψαν χθες πως «ο Αραούχο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2023, θα δώσει αγώνα για να φύγει ξανά από τη Λας Πάλμας, όπως το έκανε και τις δυο προηγούμενες φορές. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μείνει και να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα, αλλά και να ρίξει τις ετήσιες απολαβές του, κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί».

Μάλιστα, οι Ισπανοί υπογράμμισαν πως «από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο θα πρέπει να φέρει μία πρόταση κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να πουληθεί». Θυμίζουμε η οψιόν αγοράς που έχει η ΑΕΚ είναι 2,5 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ έχει τα ραντάρ της ανοιχτά για τον Αραούχο. Θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. Αν δεν τα καταφέρει με δικούς της όρους, τότε θα κινηθεί για άλλο φορ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα