×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αραβίδης: Δικαιώθηκε στην έφεση κατά της ΑΕΚ


    Sportime Team

Αραβίδης: Δικαιώθηκε στην έφεση κατά της ΑΕΚ


Ο Χρήστος Αραβίδης είχε κάνει έφεση κατά της ΑΕΚ και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την έκανε δεκτή. Ωστόσο, του επιδίκασε πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που αρχικά αξίωνε.

Σε πρώτη φάση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικής Διαφορών της ΕΠΟ είχε απορρίψει την προσφυγή, που έκανε ο Αραβίδης ο οποίος αξίωνε περί τις 100.000 ευρώ από την ΑΕΚ για διαφορά καταβολής φόρων, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Καλά νέα για τον άτυχο οπαδό -Είναι εκτός κινδύνου!

To ποσό, όμως, που επιδίκασε στον Αραβίδη είναι πολύ μικρότερο από αυτό που ζητούσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καλείται να του καταβάλει 13.470 ευρώ. Σημειώνεται ότι η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται τύποις και ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αραβίδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ και της 320/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 320/2019 απόφαση της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει την από 26/3/2019 προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή κατά πλειοψηφία. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 13.470,36 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφληση.

– Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 09.09.2019 έφεση της ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς Χανίων κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΣΑΚΜΑΚΗ και της 404/2019 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram