×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αρκαδη: Παρουσίασε στη Βαρκελώνη τις κοινωνικές δράσεις της ΑΕΚ (pics)


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρκαδη: Παρουσίασε στη Βαρκελώνη τις κοινωνικές δράσεις της ΑΕΚ (pics)


Η Αγγελική Αρκάδη, Γενική Διευθύντρια της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ήταν παρούσα στο 13ο συνέδριο του EFDN.

Συνέδριο που φιλοξενείται από το Barca Foundation στο «Καμπ Νου», παρουσιάζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της ομάδας με μπαράζ δράσεων για τους πρόσφυγες, για τους άπορους κλπ, ενώ προκάλεσε αίσθηση η παρουσίαση της καμπάνιας με το CSIi για το διαδίκτυο και τους κινδύνους του.

Σε ένα σημαντικό γεγονός έδωσε το παρών η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Που εκπροσωπήθηκε, από την Γενική Διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη. Συγκεκριμένα, η Ένωση βρέθηκε στο 13ο συνέδριο του EFDN που διεξήχθη στην Βαρκελώνη και φιλοξενείται από το Barca Foundation στο Καμπ Νου. Η κα. Αρκάδη προχώρησε σε μια εξαιρετική παρουσίαση, που αφορά τις CSR δράσεις της ομάδας ενώπιον των μεγαλύτερων club της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιρέτι: «Δεκάρι που παίζει δεξιά -1,5 χρόνο δανεικό τον θέλει η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ με την Αγγελική Αρκάδη, ήταν η τρίτη ομάδα που παρουσίασε στο συνέδριο, μόνη ελληνική ομάδα και ανέλυσε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ομάδας με δράσεις για τους πρόσφυγες, για τους άπορους αλλά και τις εκπαιδευτικές δράσεις για τα μικρά παιδιά μέσω του AEK Kids Club που έχει ήδη βραβευτεί διεθνώς. Επίσης προκάλεσε αίσθηση η παρουσίαση της καμπάνιας με το CSIi για το διαδίκτυο και τους κινδύνους του, αμέσως μετά την παρουσίαση της Μπαρτσελόνα που ήταν για το μπούλινγκ. Δείτε πιο κάτω τα βασικά σημεία της παρουσίασης με τις κοινωνικές δράσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ…


Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα