×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ατζέντης Βέρντε: «Γι΄αυτό δεν υπήρξε συμφωνία με τη Σπέτσια»


Τάσος Καπετανάκος

Ατζέντης Βέρντε: «Γι΄αυτό δεν υπήρξε συμφωνία με τη Σπέτσια»


Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση της Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε που αφορούσε δανεισμό του παίκτη στην ιταλική ομάδα και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 700.000 ευρώ σε περίπτωση που ο σύλλογος έμενε στη Serie A.

Ο ατζέντης του Ντάνιελε Βέρντε, ο Λουίτζι Λάουρο μίλησε στο Tuttomercato όπου τόνισε πως η μεταγραφή δεν προχώρησε καθώς η ΑΕΚ δεν έκανε δεκτούς τελικά τους όρους που είχαν μπει, υποστηρίζοντας πως ο Ιταλός εξτρέμ θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.

«Δουλέψαμε για περισσότερο από μια εβδομάδα για να γίνει η μεταγραφή. Νομίσαμε πως τα είχαμε καταφέρει, αλλά η ΑΕΚ άλλαξε τους όρους και ζήτησε μια διαφορετική μορφή στο deal σε σχέση με ό,τι είχε συμφωνηθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει. Με τους όρους που έχουν αλλάξει πρέπει να δούμε αν η υπόθεση μπορεί να επανέλθει. Ο Ντανιέλε ήταν πολύ χαρούμενος που θα επέστρεψε στην Ιταλία και στη Serie A, αλλά… Ας μην τα παρατάμε, θα δούμε τι θα συμβεί», σχολίασε ο Λάουρο αρχικά και πρόσθεσε: «Είχαμε συμφωνήσει έναν δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση παραμονής στη Serie A. Όταν η πρόταση έφτασε, η Σπέτσια δέχθηκε τους όρους που είχε βάλει η ΑΕΚ, αλλά μετά άλλαξαν τους όρους λέγοντας ότι ήθελαν πώληση. Αυτός ήταν ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις μπλόκαραν».

Σύμφωνα με τον Λάουρο, στον Βέρντε δεν άρεσε αυτή η εξέλιξη, με τον ατζέντη του Ιταλού να προσθέτει ότι γίνονται προσπάθειες είτε για να επιστρέψει η Σπέτσια είτε για να βρεθεί άλλη πρόταση.

«Δεν το πήρε καλά, αλλά υπάρχουν ακόμα τρεις βδομάδες και αρκετές περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν, ίσως και η ίδια ξανά. Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε την ΑΕΚ να δεχθεί την πρόταση. Κανείς από εμάς, ούτε ο Ντανιέλε, το πήραμε καλά. Καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή, τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι ευχάριστο. Με τα πρωταθλήματα να ξεκινούν, ένας τραυματισμός είναι αρκετός, ή αν ο προπονητής δεν σε πιστεύει, και είσαι ξανά μέσα στο μεταγραφικό παζάρι».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα