×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χιμένεθ: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην ΑΕΚ


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Χιμένεθ: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα στην ΑΕΚ. Με λόγια «ζεστά», βγαλμένα από την καρδιά του ο Μανόλο...


Με λόγια «ζεστά», βγαλμένα από την καρδιά του ο Μανόλο Χιμένεθ θέλησε να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτηρίζει την χώρα μας δεύτερο σπίτι του, ενώ τονίζει το πόσο πολύ θα του λείψει η Ενωση και  οι οπαδοί της.

Παράλληλα κάνει λόγο για φίλους ζωής που απέκτησε στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που έζησε με την ΑΕΚ και τις οποίες δεν θα ξεχάσει ποτέ όπως υπογράμμισε.

Αναλυτικά το γράμμα του Μανόλο Χιμένεθ

«Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να απομακρύνεσαι από ανθρώπους ή από μέρη που αγαπάς πραγματικά. Θυσίασα πολλά και θυσιάστηκα πολύ κάθε φορά που με καλούσε η ΑΕΚ, δεν αμφέβαλα ποτέ, παρόλο που άφηνα πίσω μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Αλλά τίποτα δε διαρκεί για πάντα κι εγώ θα έχω μόνο λέξεις ευγνωμοσύνης για το δεύτερο μου σπίτι, για τα αδέρφια μου τους Έλληνες. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου.

Στην Αθήνα έχω βρει αληθινούς φίλους που τους αγαπάω με τη ψυχή μου και η ΑΕΚ είναι και θα είναι αυτή η ομάδα που με κάνει να δονούμαι. Με τον πιο ειλικρινή σεβασμό μου προς τον τύπο, θέλω να σας πω στο αντίο μου, ότι όταν έφυγα μετα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν για οικογενειακούς λόγους κι επέστρεψα επειδή η ΑΕΚ με κάλεσε και δεν θα πω ποτέ όχι στην ΑΕΚ.

Φέτος δε συνεχίζω λόγω της απόφασης της διοίκησης, ήμουν πεπεισμένος ότι θα δίναμε τη μάχη μας για το πρωτάθλημα αλλά η ομάδα αποφάσισε να γίνει αυτή η αλλαγή και το σέβομαι και δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Τα αποδυτήρια ήταν μια παρέα, η απόλυτη ένωση.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον σεβασμό και τη συνεργασία που δείξατε στο άτομο μου και τη δουλειά μου.

Αγαπάω την ΕΛΛΑΔΑ, αγαπάω την ΑΕΚ. Δε θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω την απίστευτη χαρά που ένιωσα όταν μπόρεσα να βοηθήσω να κερδίσουμε το κύπελλο και φυσικά τις καλύτερες στιγμές στην προπονητική μου καριέρα: να ταξιδέψω στην Ευρώπη συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το όνομα της ΑΕΚ χωρίς να χάσουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.., να κερδίσουμε το πρωτάθλημα…, πολλές και πολύ όμορφες στιγμές… Πάντα στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ ΑΕΚ Ευχαριστώ Αθήνα Ευχαριστώ ΕΛΛΑΔΑ», κατέληξε ο Χιμένεθ.


Τελευταία Νέα