Τυνήσιος ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται για τον Νασίμ Χνιντ, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.
Στην ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό και με την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ, έχει ενεργοποιηθεί ο κεντρικός της αμυντικός Νασίμ Χνιντ.
Παρόλα αυτά με ανάρτηση του στο twitter Τυνήσιος ρεπόρτερ τονίζει πως: «Η Σαουδαραβική ομάδα Αλ Αχλί ενδιαφέρεται από τον Νασίμ Χνιντ, για να βρει μια λύση στα αμυντικά προβλήματα του συλλόγου (20 γκολ έχει δεχθεί σε 14 παιχνίδια)».
Μάλιστα η εφημερίδα “Xatrik” στέκεται και σε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ότι: «Σε ειδική δήλωση προς την εφημερίδα Hatrik, ο Τυνήσιος αμυντικός, Νασίμ Χνιντ επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν άτυπες διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες με εκπροσώπους της Αλ Αχλί, αλλά αυτές δεν είχαν επίσημο χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας ότι η Αλ Αχλί είναι ένα μεγάλο κλαμπ και για όλους είναι τιμή να το εκπροσωπήσουν».
Ιαπωνία: Η κυβέρνηση διαψεύδει πως θα ακυρώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες
ΑΕΚ: Καλύτερα οι Ανσαριφάρντ-Τσιγκρίνσκι για Τούμπα
Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.
Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.
Κάντε follow στο Sportime
Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook
Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram