×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χουλτ: «Όνειρο η συμμετοχή στο Champions League με την ΑΕΚ»


    Sportime Team

Χουλτ: «Όνειρο η συμμετοχή στο Champions League με την ΑΕΚ»


Για την πρόκληση που έχει μπροστά του να παίξει στο Champions League με την ΑΕΚ μίλησε ο Νίκλας Χουλτ σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Αυστρία, ο Σουηδός αμυντικός της Ένωσης μίλησε στην εφημερίδα «Expressen» και χαρακτήρισε ως όνειρο τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον πρώτο αγώνα του Nations League με την Τουρκία τη Δευτέρα (10/9).

Μιλώντας για την ΑΕΚ και το Champions League ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο Champions League, συνεπώς θα είναι πολύ όμορφο. Ήταν ένα όνειρο που είχα και πέσαμε νομίζω σε έναν αρκετά καλό όμιλο», ενώ ρωτήθηκε αν η μεταγραφή του στην ΑΕΚ έγινε, σκεπτόμενος ότι μπορεί να παίξει στο Champions League:

«Ναι, έπαιξε ένα ρόλο. Ήταν ήδη μια καλή ομάδα όταν ήρθα στον σύλλογο και στη συνέχεια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Τώρα θα παίξουμε στο Champions League και είναι πολύ συναρπαστικό».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον αγώνα της Σουηδίας με την Τουρκία: «Η Τουρκία έχει μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο οι περισσότεροι έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Φυσικά και ελπίζω να αγωνιστώ, αλλά ο προπονητής έχει πει ότι είμαι λίγο πίσω σε σχέση με τους Ογκούστινσον και Όλσον».


Τελευταία Νέα