Δυσαρέσκεια Χνιντ επειδή δεν παίζει στην ΑΕΚ!


Βαγγέλης Λάσκαρης

Δυσαρέσκεια Χνιντ επειδή δεν παίζει στην ΑΕΚ!


Ο Νασίμ Χνιντ δεν φαίνεται να έχει την εμπιστοσύνη του Μάσιμο Καρέρα μέχρι στιγμής και έχει αγωνιστεί λίγο στην φετινή σεζόν και στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Ο Νασίμ Χνιντ είναι μία από τις καλοκαιρινές μεταγραφές της ΑΕΚ και ήρθε για να πλαισιώσει τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτο Σβάρνα, Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Ζίγκα Λάτσι στο κέντρο της άμυνας. Παρότι έχει παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς στη Super League, περίεργο δημοσίευμα από τη χώρα του ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα λοιπόν, με το «Foot24», ο Χνιντ εμφανίζεται να είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει από τον Μάσιμο Καρέρα. «Ο Νασίμ Χνιντ είπε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής που του έχει δοθεί, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από την Τυνησία.

O Χνιντ μετράει έξι συμμετοχές (429′ λεπτά) σε επτά ματς που έχει δώσει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει παίξει καθόλου σε ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Τι λέει ο μάνατζερ του

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα «ettachkila.com» έκανε ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι. Σε αυτές τόνισε πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος καθώς στην ΑΕΚ δεν παίζει όσο θα ήθελε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την ελληνική ομάδα. «Μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς. Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ», είπε αρχικά ο μάνατζερ του Τυνήσιου παίκτη.

«Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα. Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος», τόνισε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ, ο Τσέμπι τόνισε: «Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί. Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρό της, Δημήτρης Μελισσανίδης».


Sportime Extras