×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Δόθηκε εντολή από Καρέρα για Βράνιες» -Η θέση της ΑΕΚ


    Βαγγέλης Λάσκαρης

«Δόθηκε εντολή από Καρέρα για Βράνιες» -Η θέση της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο κινείται για να κρατήσει τον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά από την Ενωση κρατούν… χαμηλούς τόνους για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με τον βοσνιακό Τύπο ο Μάσιμο Καρέρα μάλιστα έχει δώσει εντολή στον Ίλια Ίβιτς, ώστε να διατηρηθεί και μετά το καλοκαίρι ο Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ. Άλλωστε, να θυμίσουμε, πως η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα και θέλει να απαλλαχθεί από τα βαριά συμβόλαια. Οπως είναι αυτό του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού με 900.000 ευρώ ετησίως μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «mondo.rs», «η ΑΕΚ αποφάσισε να διατηρήσει τον Όγκνιεν Βρανιες στην ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής του αθηναϊκού συλλόγου, Μάσιμο Καρέρα ζήτησε ρητά από τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», Ίλια Ίβιτς να αγοράσει τον Βράνιες από τους Βέλγους. Πράγμα που σημαίνει ότι θα παραμείνει στα… κιτρινόμαυρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Voetbalnieuws: «Ο Βράνιες βρίσκεται ανάμεσα στους οικονομικούς πονοκεφάλους της Αντερλεχτ»

Μάλιστα, στη συνέχεια επισημαίνουν ότι δε θα είναι μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ η απόκτησή του, καθώς και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα. «Δεδομένου ότι ο Βράνιες αγωνίζεται καιρό στην ΑΕΚ και ένας από τους πιο δημοφιλείς,  μεταξύ των οπαδών, παίκτες, δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων».

Καμία απόφαση από την ΑΕΚ για Βράνιες

Καμιά συγκεκριμένη απόφαση δεν υπάρχει όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν βιάζεται για την απόκτησή του Βράνιες. Πολλά έχουν γραφτεί από τον βοσνιακό αλλά και από τον βελγικό Τύπο για τον Βόσνιο και την ΑΕΚ, ωστόσο στο τέλος της σεζόν όλα θα κριθούν. Παράλληλα, δεν υπάρχει καμιά δεδομένη απόφαση προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς ουδείς γνωρίζει πως θα τελειώσει η φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Μόνο έτσι μένει ο Βράνιες