×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γκέγκα: «Μάτια» της Λιόν στον στόπερ της ΑΕΚ


Αντώνης Τσιράκης

Γκέγκα: «Μάτια» της Λιόν στον στόπερ της ΑΕΚ


Ταλέντα υπάρχουν παντού. Το δύσκολο είναι να τα ανακαλύψεις. Είναι κοινώς αποδεκτό πως στο εξωτερικό λειτουργούν πιο καλά σε αυτό τον τομέα. Υπάρχουν ομάδες με εξαιρετικό δίκτυο σκάουτινγκ και η Λιόν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Κατά καιρούς άνθρωποί της επισκέπτονται και τα μέρη μας και όπως αναφέρει το σημερινό (9/2) φύλλο του Sportime, έχουν βάλει στο «μάτι» έναν παίκτη της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον βασικό στόπερ της Κ17, Γκιλμπέρτο Γκέγκα, ο οποίος πρόσφατα πήρε ελληνική υπηκοότητα.

Ο νεαρός ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του έως τώρα και δεν αποκλείεται να κάνει το παραπάνω μέσα στους επόμενους μήνες. Στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό, το οποίο έληξε χωρίς σκορ, υπήρχε άνθρωπος της Λιόν για να τον παρακολουθήσει. Ο λόγος για τον Ζιλ Ρουσέ.

Ο τελευταίος είναι ο άμεσος συνεργάτης του Στεφάν Ρος, του προπονητή της Κ19 των Γάλλων. Τα όσα είδε ο Ρουσέ τον ικανοποίησαν και υπάρχει η αίσθηση πως το καλοκαίρι θα γίνει κρούση στον παίκτη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το σύνηθες είναι ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής να πηγαίνει πρώτα για ένα δοκιμαστικό αρχικά και εάν ικανοποιεί, να προχωράει η μεταγραφή του. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, λοιπόν, ο Γκιλμπέρτο Γκέγκα να κάνει το ταξίδι για τη Γαλλία μετά το τέλος της σεζόν.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras