Η ΑΕΚ έχει να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται Νέναντ Κρίστιτσιτς και έτσι να καταφέρει να αποκομίσει κέρδος από την αποχώρηση του.

Ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει και σήμερα έφτασε μέχρι την Αθήνα για να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Κρίστιτσιτς ο Γενικός Διευθυντής της σερβικής ομάδας. Η πρόταση του ήταν να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος χαφ και να πάρει… μπόνους από κάποιες συμμετοχές του παίκτη στην Ευρώπη, ενώ η Ενωση το 2019 είχε πληρώσει 500.000 ευρώ στην ίδια ομάδα για να τον πάρει.

Αναμενόμενα η ΑΕΚ απάντησε «όχι» στην πρόταση του Ερυθρού Αστέρα που δεν την λες και… τιμητική για τον παίκτη και το κλαμπ. Η Ενωση έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ, αλλά δεν τον αποδεσμεύει αν δεν έχει οικονομικό όφελος.

Τέλος, να θυμίσουμε την απειλή του ποδοσφαιριστή ότι δεν τα βρει η ΑΕΚ με κάποια ομάδα, τότε ο ίδιος είναι έτοιμος στα 31 του ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αυτή την περίοδο πάντως μαζί με την οικογένεια του και φίλους κάνουν διακοπές και ταξιδεύουν στην Σερβία και στο Κόσοβο για να επισκεφτούν διάφορες μονές. Και μάλιστα η επικοινωνία μαζί του είναι από εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη πολλές φορές.

Δείγμα της… αδιαφορίας του Σέρβου για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει και της ασέβειας προς το κλαμπ που τον πληρώνει εδώ και 2,5 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η τακτική Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ -Τα συστήματα που δουλεύει στην Πορταριά

Ο Γιόχανσον ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο – Πώς τον αποχαιρέτησε η ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα πάμε μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη της συκοφαντικής αθλιότητας»