Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι παίκτης που ενδιαφέρει βάσιμα την ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα προέκυψε προ ημερών νέα επαφή.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΑΕΚ σήμερα 2-3 ημέρες μετά επέλεξε να χαμηλώσει την… μπάλα, καθώς ο Ογκνιεν Βράνιες έχει συμβόλαιο και δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη με την Αντερλεχτ ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Οπως διαβάσατε και στο Sportime προ ημερών ο Βράνιες βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε επαφή με ανθρώπους της Ενωσης για το ζήτημα της επιστροφής του από τις Βρυξέλλες. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα από τα βελγικά ΜΜΕ, τα οποία έγραψαν τις επαφές και τα «θέλω» του Βράνιες να επιστρέψει στην Ενωση.

Ετσι, το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε αντίδραση από την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να χαμηλώνει τους τόνους, λέγοντας πως δεν υπάρχει θέμα και πως δεν έχει γίνει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Και αυτό για να θυμίσουμε ότι ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται με την ομάδα του Βελγίου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν υπολογίζεται και η Αντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο.

Όπως και να χει, θα υπάρχουν κι άλλα επεισόδια στο μέλλον με το θέμα της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ, ειδικά αν μείνει ελεύθερος από την Αντερλεχτ, όπως αναφέρουν και τα βελγικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βράνιες: Είναι στην Ελλάδα – Επαφή με την ΑΕΚ!

«Ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Κρίστιτσιτς από την ΑΕΚ»

«Ο Εντσάμ μένει ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα από την Σέλτικ!»