Η ΑΕΚ δεν ψάχνει για τερματοφύλακα -Η θέση της για Λαλά, Τερ Αβεστ, Λέκουε


Τάσος Καπετανάκος

Η ΑΕΚ δεν ψάχνει για τερματοφύλακα -Η θέση της για Λαλά, Τερ Αβεστ, Λέκουε


Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταγραφικές… αναζητήσεις με κύριο και βασικό στόχο την απόκτηση δεξιού μπακ. Kαι ο Κένι Λαλά κυριαρχεί ως όνομα και προοπτική.

Σήμερα από το Sportime σας αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κένι Λαλά της Στρασμπούρ, όπως και αυτό για τον Χίντε Τερ Αβεστ της Ουντινέζε, ενώ την περασμένη εβδομάδα αναφέραμε τις επαφές για τον Ινίγκο Λέκουε της Μπιλμπάο.

Σήμερα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρενάν Ριμπέιρο, τον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Η ΠΑΕ ξεκαθάρισε την θέση της αναφορικά με τα σενάρια περί απόκτηση του Ρενάν Ριμπέιρο που γράφονται τις τελευταίες ώρες σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Τα τρία μεγάλα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, «A’Bola», «O’Jogo» και «Record» είχαν γράψει νωρίτερα πως ο 31χρονος τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους» και η Ενωση κινείται για την απόκτησή του, ενώ έχει προταθεί ήδη και στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ξεκαθάρισε την θέση της αναφέροντας πως δεν αναζητά τερματοφύλακα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ριμπέιρο, αλλά και για κανέναν τερματοφύλακα γιατί πολύ απλά δεν κοιτάμε για τερματοφύλακα», ήταν η θέση της Ενωσης στο θέμα που άνοιξε τις τελευταίες ώρες και έκλεισε… άμεσα.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ στηρίζει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Παναγιώτη Τσιντώτα και τον Γιώργο Αθανασιάδη.

Η ΑΕΚ για Λαλά και μπακ

Επίσης, η ΑΕΚ χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίπτωση του Κένι Λαλά. Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε σήμερα να… χαμηλώσει τους τόνους και τις προσδοκίες για τον 29χρονο εξαιρετικό δεξιό μπακ Κένι Λαλά. Η περίπτωση του Λαλά της Στρασμπούρ είναι εξαιρετικά δύσκολη και στην Ενωση θεωρούν πως δύσκολα μπορεί να προχωρήσει αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ υψηλά, παρά τις επαφές που έκανε ο Παναγιώτης Κονέ με τον παίκτη από την περασμένη εβδομάδα.

Από την άλλη, όσον αφορά στον Ολλανδό και τον Ισπανό, εξετάστηκαν οι περιπτώσεις τους, αλλά αμφότεροι έχουν απορριφθεί από την ΑΕΚ. Και αυτό διότι θέλουν κάτι πιο έτοιμο και… άμεσο για να ενισχύσει την ομάδα και να κάνει τη διαφορά.


Sportime Extras