Η ΑΕΚ πάει για τον Νεντελτσεάρου! (vids)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Η ΑΕΚ πάει για τον Νεντελτσεάρου! (vids)


Η ΑΕΚ είναι σε επαφές για τον Ρουμάνο διεθνή στόπερ της ρωσικής Ufa, Ιονούτ Νεντελτσεάρου!

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ωστε να πλαισιώσει με ακόμη μία λύση στα στόπερ τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Λάτσι και Χνιντ.

Και αυτό ώστε να είναι πιο ασφαλής αμυντικά και να μπορέσει έτσι να βγάλει τα πολλά και απαιτητική παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα και ο βασικός στόχος είναι ο 24χρονος, ύψους 1.90 διεθνής Ρουμάνος στόπερ της Ufa από την Ρωσία, ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την ρωσική ομάδα, αλλά είναι στην πόρτα της εξόδου. Και η ΑΕΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα της κατάστασης…

Ο Νεντελτσεάρου πήγε στην Ufa στα μέσα της σεζόν 2017-2018, μετά τέσσερις σεζόν στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Είχε 10 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν και 26 και 20 στις δύο επόμενες αντίστοιχα. Ως τώρα έχει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, όλες ως βασικός. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2021.

Δείτε τον Νεντελτσεάρου εν δράσει:


Sportime Extras