×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η όμορφη χειρονομία του Λιβάια


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Η όμορφη χειρονομία του Λιβάια


Δίπλα στον χαρακτηρισμό “παικταράς”, πολλοί τοποθετούν εκείνον του “κακού παιδιού” λόγω της συμπεριφοράς που έχει ενίοτε εντός αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, ο Μάρκο Λιβάια απέδειξε χθες πως ο δεύτερος είναι εξαιρετικά άδικος.

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ παρέμεινε στο χορτάρι για να περάσει κάποια λεπτά με την κόρη του. Εκεί λοιπόν που καθόταν πάνω σε μια μπάλα και της μιλούσε, ξαφνικά ξεπρόβαλε μια φιγούρα από τις άδειες εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ένας φίλος της “Ενωσης” έτρεξε προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσει, με τους άνδρες ασφαλείας του σταδίου να τον σταματούν και να προσπαθούν να τον απομακρύνουν. Ο φίλαθλος, καθώς έβλεπε ότι δεν μπορούσε να πλησιάσει τον 25χρονο, του φώναξε για να τον βοηθήσει και εκείνος ανταποκρίθηκε. Ο Λιβάια πήρε αγκαλιά την κορούλα του και ήρθε προς το μέρος του και αφότου τον αγκάλιασε, του έδωσε τη φανέλα του.

Έτσι λοιπόν ο φίλος των “κιτρινόμαυρων” έφυγε πανευτυχής από το γήπεδο, ύστερα από αυτή την πολύ όμορφη χειρονομία του Βαλκάνιου άσου, που απέδειξε πως εκτός από ικανός ποδοσφαιριστής είναι και “ψυχούλα”.


Τελευταία Νέα