×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ιατρούδης: Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ


    Τάσος Καπετανάκος

Ιατρούδης: Υπογράφει 4ετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Γιάννης Ιατρούδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ και συμφώνησε για το νέο συμβόλαιο του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.


Ο Γιάννης Ιατρούδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ και συμφώνησε για το νέο συμβόλαιο του με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο 21χρονος επιθετικός σήμερα παρευρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μίλησε με τον Ίλια Ίβιτς. Με τον Γιάννη Ιατρούδη υπάρχει συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο, ενώ αύριο το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο. Εφόσον, όλα είναι καλά, θα πάει στα γραφεία της «Ένωσης» και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, προκειμένου να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης μίλησε μαζί του και του είπε ότι ο Μάσιμο Καρέρα τον έχει δει και θέλει να τον τσεκάρει δουλεύοντας μαζί του στη διάρκεια της προετοιμασίας κρίνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία, ώστε να παραμείνει στο ροστερ και να δουλέψει μαζί του.

Παράλληλα, να τονίσουμε πως, ο Ιατρούδης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στους χιαστούς και όλο αυτό το διάστημα δούλευε, ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα