×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρέρα: «Δεν είναι αλήθεια πως θα έρθει ο Μπακάεφ στην ΑΕΚ»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Καρέρα: «Δεν είναι αλήθεια πως θα έρθει ο Μπακάεφ στην ΑΕΚ». Ο Μάσιμο Καρέρα, ερωτήθηκε για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ζελιμχάν Μπακάεφ να ενφιαφέρει την ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.


Ο Μάσιμο Καρέρα, ερωτήθηκε για τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ζελιμχάν Μπακάεφ να ενφιαφέρει την ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος διαδίδει αυτά τα νέα». Από πλευρά ΑΕΚ λέγονταν ωστόσο πως ο Μάσιμο Καρέρα ήταν έντονα εκνευρισμένος από την εμπλοκή του στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά με δυσφορία πως δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα. Ο Καρέρα γνωρίζει τον Μπακάεφ από το κοινό τους πέρασμα στη Ρωσία για χάρη της Σπαρτάκ Μόσχας.

Η ΑΕΚ πάντως επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον που υπήρξε για τον διεθνή ποδοσφαιριστή η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν θα προχωρήσει για την απόκτησή του. Η Ενωση εξέτασε τα δεδομένα για τον 24χρονο χαφ και αποφάσισε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωσή του και συνεχίζει την αναζήτηση για έναν παίκτη σε αυτή τη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Μπακάεφ – Τι λένε στην Ένωση

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα