×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρέρα: Εσβησε την φωτιά, παραμένει στην ΑΕΚ


    Τάσος Καπετανάκος

Καρέρα: Εσβησε την φωτιά, παραμένει στην ΑΕΚ


Ο Μάσιμο Καρέρα ενημέρωσε επίσημα και ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι παραμένει στην ΑΕΚ, καθώς έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο ίδιος ο Μάσιμο Καρέρα μέσω της Nova ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του από την ΑΕΚ.

Ενα δημοσίευμα από την Ρωσία άναψε φωτιές στην ΑΕΚ καθώς ανέφερε ότι ο Ιταλός τεχνικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σπάρτακ Μόσχα. Συγκεκριμένα, το «sport24.ru» επικαλείται αποκλειστικές του πληροφορίες και υπογραμμίζει ότι ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας. «Είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι Ρώσοι στηρίζουν στο ρεπορτάζ τους στις άριστες σχέσεις που συνεχίζει να διατηρεί ο Ιταλός τεχνικός της Ενωσης με τον ιδιοκτήτη της Σπαρτάκ, Λέονιντ Φέντουν και προσθέτουν: «είναι έτοιμος να συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβε μία καλή προσφορά από τον σύλλογο με τα ερυθρόλευκα».

Ωστόσο, τώρα ο Μάσιμο Καρέρα ενημερώθηκε, από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για το δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας και διέψευσε τις πληροφορίες. Ξεκαθάρισε φυσικά πως έχει συμβόλαιο με την Ένωση ως το 2021 και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Δικέφαλο και τους στόχους του. Έκλεισε έτσι το θέμα πριν καν… ανοίξει με τον Ιταλό προπονητή να παραμένει και για την σεζόν 2020/21 στους «κιτρινόμαυρους».

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τελευταία Νέα