×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρέρα: «Θα δούμε πότε και αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα» -Η ατάκα για Τσιμίκα


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Καρέρα: «Θα δούμε πότε και αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα» -Η ατάκα για Τσιμίκα


Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για τον αν… βλέπει φως στο τέλος του τούνελ στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφορικά με την επανέναρξη του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στο «calcionapoli24» και ρωτήθηκε τόσο για το μέλλον στην Super League, την κατάσταση στη χώρα με τον κορονοϊό αλλά και για Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού για τον οποίο φαίνεται να ενδιαφέρεται η Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπηχτές Ζεράλδες: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το πρωτάθλημα»

«Εδώ στην Ελλάδα ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί κυκλοφορίας που υπάρχουν και στην Ιταλία αλλά υπάρχουν πολύ λιγότερα κρούσματα σε σχέση με την Ιταλία. Αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει και εδώ. Στα τέλη Απριλίου θα υπάρξει μια συνάντηση των αρμοδίων και της Λίγκας για να γίνει απολογισμός της κατάστασης και να δούμε πότε και αν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα και πρόσθεσε για τον αμυντικό της ομάδας του Πειραιά «Τον είδα φέτος, είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να γίνει κορυφαίος. Προφανώς δεν τον γνωρίζω καλά αλλά μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για την ταχύτητα του, ενώ είναι καλός και αμυντικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπάνια 11 εκατ. και δεν περίσσεψε ευρώ για τις αθλητικές εφημερίδες