Λίνσεν: Η σκέψη της ΑΕΚ και τα 350.000 ευρώ


Κώστας Παπαδόπουλος

Λίνσεν: Η σκέψη της ΑΕΚ και τα 350.000 ευρώ


Ο Μπράιαν Λίνσεν είναι ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο… τραπέζι της ΑΕΚ για την μεταγραφή του αριστερού εξτρέμ το επόμενο καλοκαίρι. 

Η ΑΕΚ ψάχνει αριστερό εξτρέμ για την επόμενη χρονιά και ο Ιλια Ιβιτς ήδη ψάχνει ενόψει καλοκαιριού. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, παίκτης που… παίζει για την Ενωση από το 2019 και τον οποίο ξέρουν καλά στην Ενωση. Πλέον όμως η ΑΕΚ έχει και άλλον στο στόχαστρο. Ολλανδικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Voetbal» τονίζει ότι πλην της Φέγενορντ και η ΑΕΚ έχει στόχο ενόψει καλοκαιριού τον 29χρονο Ολλανδό Μπράιαν Λίνσεν. «Ο Λίνσεν μετά από μερικές εξαιρετικές σεζόν στο Άρνεμ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από την Αθήνα, όπως επίσης και ομάδων από το Βέλγιο και τη Γερμανία. Αυτοί οι σύλλογοι μάλιστα, πιθανότατα να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον Λίνσεν, ωστόσο η Φέγενορντ, αν κινηθεί για την απόκτησή του, έχει ένα άλλο πλεονέκτημα: ο Λίνσεν είναι οπαδός της», αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Λίνσεν! (vid)

Ο Λίνσεν είναι αριστερό εξτρέμ, εκεί που ψάχνει η ΑΕΚ ενίσχυση. Το κασέ του κυμαίνεται στα 350.000 ευρώ, δηλαδή μέσα στο… βαλάντιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, αν και ο Ιβιτς δεν τον έχει τόσο ψηλά στη λίστα του. Βεβαίως αν δεν προχωρήσουν πολύ οι επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν προκριθεί, δεν αποκλείεται να δούμε τον Λίνσεν να παίρνει κεφάλι. Η περίπτωση του ως ελεύθερος είναι ελκυστική, με τον Ιλια Ιβιτς όμως να ξεψαχνίζει και άλλες επιλογές από την αγορά. Μία από τις άλλες επιλογές και αυτή του Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ομως η αλήθεια είναι ότι ο Ιλια Ιβιτς θα ήθελε να βρει κάτι πιο… ξεχωριστό για την θέση του αριστερού εξτρέμ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Sportime Extras