Μάνταλος: «Η κριτική να πέφτει πάνω μου στα άσχημα αποτελέσματα»


Βαγγέλης Λάσκαρης

Μάνταλος: «Η κριτική να πέφτει πάνω μου στα άσχημα αποτελέσματα»


Όλα είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά τη νίκη στη Ζόρια, τη συνέχεια και επί προσωπικού.

Για τη σημασία της νίκης επί της Ζόρια, για τη συνέχεια του ομίλου, αλλά και για την κριτική που δέχθηκε μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε στην Cosmote μετά το 1-4 επί της Ζόρια:

Για το ματς και τη νίκη:

«Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε δυο ήττες. Ήρθαμε στην Ουκρανία να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και γιατί όχι να κάνουμε την αρχή για να καλύτερη συνέχεια στον όμιλό μας».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και το σύστημα:

«Η σημερινή συνολική εικόνα, είναι σαν να πηγαίνει ένας μαθητής διαβασμένος στο παιχνίδι. Ξέραμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Έχει κενά πίσω. Το γκολ μας βοήθησε, να τους δώσουμε χώρους και πήρε διαστάσεις το παιχνίδι».

Για την πορεία του ομίλου:

«Το 4-1 για την ΑΕΚ σημαίνει τρεις βαθμοί και θέλαμε να κερδίσει η Λέστερ. Αυτό θέλαμε. Να τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Να τα δώσουμε όλα και να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι της πρόκρισης στο 50-50, γιατί μετά από το ξεκίνημα όταν η Μπράγκα είναι μπροστά με 6 βαθμούς και εμείς με μηδέν είσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Για τη δική του απόδοση:

«Όσο περνούν τα παιχνίδια, είναι μια περίεργη σεζόν. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια χρονιά χωρίς κόσμο, χωρίς προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθεις καλύτερα. Έτσι νιώθω κι εγώ».

Επί προσωπικού και την κριτική που του γίνεται:

«Αντέχω! Έχω αντέξει αρκετά πράγματα. αυτό ειδικά είναι ένα… παιχνιδάκι. Ας πέφτει η γκρίνια πάνω μου στα άσχημα από τα αποτελέσματα».

 

Λιβάια: «Δεν με επηρεάζει το συμβόλαιο»

UEFA Ranking Ελλάδα: Ιδανική βραδιά με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Σε απόσταση βολής από την Σερβία

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Τότε δίνονται τα 800 και 400 ευρώ


Sportime Extras