×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μάνταλος: «Πρώτος στόχος το Κύπελλο για την ΑΕΚ»


    Τάσος Καπετανάκος

Μάνταλος: «Πρώτος στόχος το Κύπελλο για την ΑΕΚ»


Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και την λευκή ισοπαλία.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ πάντως ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος της Ενωσης είναι το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος:

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι το Χ επιτυχία. Σίγουρα όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη”.

Είμαστε αρκετά πίσω. Θέλαμε τη νίκη για την ψυχολογία, για την ομάδα, για τον κόσμο που είδατε και σήμερα ότι ήταν εδώ και μας στήριξε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δώσαμε ότι είχαμε και συνεχίζουμε»

Ο Ολυμπιακός είχε την ανούσια κατοχή, ήμασταν αρκετά οργανωμένοι, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο και στο τελείωμα αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας.

Για το αν φοβήθηκε η ΑΕΚ το ματς: «Να φοβόμαστε όχι, δεν φοβηθήκαμε κάτι. Στην επανάληψη είπαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα με τους γρήγορους παίκτες που έχουμε.

Ήταν κάποια οδηγία που είχαμε από την προπονητή να δώσουμε την μπάλα στον Ολυμπιακό».

Για το κακό σερί που μετρά η ΑΕΚ σε ντέρμπι: «Θέλαμε να σπάσει το αρνητικό σερί, ξέρουμε ότι είναι αρκετός καιρός χωρίς νίκη στα ντέρμπι. Ειδικά με δεδομένο το ότι τα τελευταία χρόνια παίρνουμε τις νίκες».

Για το αν πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο: «Όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο. Να ξεκουραστούμε και να πάρουμε την πρόκριση με τον Αστέρα».


Τελευταία Νέα