×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Mελισσανίδης: Δικαστήριο τον δικαίωσε για δηλώσεις Κούγια (vid)


Βαγγέλης Λάσκαρης

Mελισσανίδης: Δικαστήριο τον δικαίωσε για δηλώσεις Κούγια (vid)


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης… κέρδισε δικαστικά τον Αλέξη Κούγια, σε υπόθεση για δηλώσεις που συκοφάντησαν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία από τις πολλές φορές που ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, ήταν μετά από έναν αγώνα της Λάρισας με την Ξάνθη.

Ο Αλέξης Κούγιας τότε είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ πως «έχουμε μια καινούργια παράγκα του Θωμά. Παράγκα Νο2. Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου. Η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες».

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε αγωγή στον Κούγια και σήμερα έφτασε στην ΑΕΚ η υπ’ αριθμόν 1853/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Το δικαστήριο έκρινε, όπως αναφέρεται στην απόφαση ότι… «με τις δύο συνεντεύξεις του εναγόμενου (Αλέξη Κούγια) προσεβλήθη παράνομα και υπαίτια η τιμή και η υπόληψη του ενάγοντος (Δημήτρη Μελισαννίδη) και ότι ο ενάγων υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση».

Επίσης στην απόφαση οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως εξυβριστικοί ενώ γίνεται υπόμνηση στην… «κατ’ επανάληψη τέλεση της πράξης».

Το Δικαστήριο δέχτηκε την αγωγή του Μελισσανίδη και υποχρεώνει τον Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17.11.2018 μέχρι την εξόφληση. Επίσης, καταδίκασε τον Κούγια και στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων το οποίο όρισε στα 500 ευρώ».

Η παραπάνω απόφαση είναι μία από τις πολλές αποφάσεις που έχει σε βάρος του ο Κούγιας από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και όπως φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια, μετά και τη σημερινή μήνυση που έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για τα περί «εγκληματικής οργάνωσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras